Castiga bitcoin cu BTCWingle

Castiga bitcoin cu BTCWingle din vizionarea de anunturi, primesti 400 satoshi/anunt vizitat. In fiecare zi ai posibilitatea sa castigi cate 1600 satoshi in numai 2 minute. Cu numai 100 prieteni adusi in echipa ta, poti castiga in media 0.0384 BCT/luna, echivalent a peste 120$ la o rata de schimb actuala de 1 BTC= 3200$.

Ce este BTCWingle?
BTCWingle este un site publicitar digital sau PTC (Paid-To-Click), cunoscut sub numele de BTCWingle. Agentii de publicitate îsi pot face publicitate site-ul web, serviciul sau produsul membrilor au un trafic de calitate si real uman garantat. Membrii pot castiga bani prin vizionarea anunturilor plasate pe site. In principiu, se impart veniturile din publicitate cu membrii.

Care este suma minima de plata si de ce este mare?
Plata minimă este 0,001 BTC echivalent a 100000 satoshi. Exista o taxa de 2% pentru toate cererile de retragere. Retragerea minima este ridicata, deoarece pe o suma scazuta de tranzactii, un bitcoin deduce o suma imensa de taxe care nu poate fi suprortata de nimeni.

Castiga bitcoin cu BTCWingle

Cat dureaza sa primesc plata?
Sistemul proceseaza automat platile o singura data intr-o perioadă de 24 de ore. Daca solicitati o retragere, veti primi cu siguranta acest plata in maximum 24 ore.

Cati refferalir pot sa am?
In cazul refferali directi, puteti avea un numar nelimitat de afiliati. Dar, in cazul refferari inchiriati, puteti avea maximum 4000 de afiliati inchiriati in functie de statutul dvs. de membru.

Castiga bitcoin cu BTCWingle
Trebuie sa fac clic pe anunturi pentru a castiga din refferali mei a doua zi?
Da. Aceasta ajuta site-ul sa ramana activ.

Vrei sa castigi bani de acasa? inscrie-te in BTCWingle

Aici gasesti si alte pagini de anunturi care te platesc in bitcoin, clik AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *