Sondaje platite in bonuri cadou

Intra acum in comunitatea DaedalusOnline si incepi in a primi sondaje online pe email. Completeaza sondajele primite de imbunatatire a profilului pentru a avea mai multe oportunitati de castig. Chestionarele in general au valori cuprinse intre 30 puncte si 150 puncte (la schimb in bani: intre 30 RON si 150 RON, sau intre 3 tichete si 15 tichete de masa a cate 10 Lei fiecare). Verifica emailul tau saptamanal pentru noi invitatii la sondaj. Toate sondajele vor veni pe email.

Intra acum in comunitatea DaedalusOnline si incepi in a primi sondaje online pe email. Completeaza sondajele primite de imbunatatire a profilului pentru a avea mai multe oportunitati de castig. Verifica emailul tau saptamanal pentru noi invitatii la sondaj. Toate sondajele vor veni pe email.

Completeaza sondajele online si primesti puncte. Pentru fiecare chestionar completat primesti puncte pe care le poti transforma in bonuri valorice. Mai mult, cei care se inscriu in comunitatea Daedalus Online pana pe 26.06.2015 pot castiga prin tragere la sorti o tableta.

De asemenea ai sansa sa castigi in fiecare luna prin tragere la sorti unul dintre cele 6 carduri eMAG in valoare de 100 RON fiecare daca raspunzi la cel putin un sondaj.

Daedalus Online realizeaza sondaje online pentru diverse firme din Romania, Europa sau Statele Unite ale Americii in domenii precum: pre-testare de reclame TV, lansari de noi produse, masurarea satisfactiei clientilor etc.

daedalusonline.ro Daedalus Online realizeaza doar sondaje online. Nu suntem implicati in niciun fel in activitate de promovare, advertising sau marketing direct. Toate eforturile noastre constau in obtinerea de informatii statistice asupra subiectelor investigate.

Daedalus New Media Research este membru ESOMAR din 2012.
Daedalus New Media Research este operator de date cu caracter personal, avand numarul: 12502.

In momentul de fata avem panele active in Romania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Croatia, Cehia, Slovacia, Turcia si Grecia.

Motivul de a deveni membru in acest panel de sondaje! Sa influentezi viitorul.
• Sa participi la sondaje online recompensate.
• Sa fii recompensat sa testezi produse noi.

Pentru fiecare sondaj completat, fiecare persoana va primi un numar de puncte, in functie de lungimea si dificultatea chestionarului. Mai jos vezi cate puncte se castiga!

• pana la 3 min=30 puncte
• intre 3-5 min=40 puncte
• intre 6-10 min=50 puncte
• intre 11-15 min=75 puncte
• intre 16-20 min=100 puncte
• intre 21-30 min=125 puncte
• peste 30min= 150 puncte
Minim de retragere 100 puncte = 100RON

ATENTIE! In cazul in care ai primit invitatie de participare la sondaj, iar in urma completarii partiale a acestuia ai primit mesaj de tipul “Profil necorespunzator”, recompensa este de 20 puncte.

daedalusonline.ro Pentru fiecare persoana in parte care a participat la un studiu, sistemul va actualiza numarul de puncte automat in termen de maxim 5 zile lucratoare de la terminarea acelui sondaj.

Inscrierea se face cu un simplu clik pe imaginea din stanga.

Ca si membru, poti completa chestionare si vei obtine puncte pe care le poti transforma ulterior în bani; de asemenea poti fi castigatorul unei tablete performante, puse în joc în fiecare lună.

Chestionare platite in bonuri cadou (tichete de masa).
Deschide-ti cont acum este gratis, si castiga bonuri de masa garantat, valoarea castigului o stabilesti tu! pentru inscriere clik pe Daedalus Online

– Mai mult, cei care se inscriu in comunitatea Daedalus Online pana pe 26.06.2015 pot castiga prin tragere la sorti o tableta.

– De asemenea ai sansa sa castigi in fiecare luna prin tragere la sorti unul dintre cele 6 carduri eMAG in valoare de 100 RON fiecare daca raspunzi la cel putin un sondaj.

ATENTIE! nu va pot spune cat veti castiga lunar, eu personal am catigat in unele luni si 50 tichete (a 10 RON/buc = 500 RON) dar au fost luni cand am catigat doar 10 tichete (100 RON), nu stiu exact care este criteriul de selectie pentru trimiterea de sondaje! de ce spun acest lucru? pentru ca, am prieteni ce au castigat si 100 (1000 RON) tichete lunar. SUCCES!


Tags:

53 Responses to Sondaje platite in bonuri cadou

 1. Malina I
  10/23/2015 at 12:28

  Eu mi-am facut cont,am confirmat adresa de email insa nu ma pot loga,imi spun ca parola este incorecta. Le-am trimis mail sa ii intreb daca ma pot ajuta dar nu am primit nici un raspuns in 2 saptamani de cand am facut contul.

  • Costi M
   10/23/2015 at 20:15

   Madalina, poti reseta parola! deschide pagina de logare si cauta fraza sau click pe urmatorul link “You can reset your password if you‘ve forgotten” it, daca ai scris corect adresa de email, vei primi instructiuni de resetare parola. Bafta.

 2. Daniel
  08/02/2015 at 9:46

  Si eu am aceeasi problema. Am incercat sa ma inregistrez, dar “Va multumim pentru completarea acestui chestionar, dar momentan nu cautam persoane cu profilul dumneavoastra!”

  • Costi M
   08/03/2015 at 14:53

   Salut Daniel, se pare ca au schimbat politica de recrutare. Profilul anumitor persoane nu este acceptat din multe motive: zona unde locuiesti, varsta, studii etc. Dar, in continuare in echipa mea se accepta foarte multe persoane saptamanal!

 3. dan
  07/28/2015 at 13:03

  Eu am incercat sa ma inregistrez,dar nu se poate,zice ca nu cauta astfel de persoane. La fel si pt. sotia mea. Cred ca e o gluma de prost gust.

  • Costi M
   07/28/2015 at 17:58

   Salut Dan, esti primul care sesizeaza o asemenea problema, daca mai sunt persoane care au aceeasi problema va rog sa ma anuntati! o sa i-au legatura cu administratia site-ului pentru remediere. Posibil sa fie o eroare tehnica pe pagina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

NEWSLETTER

Peste 10.250 de prieteni în comunitate! Va multumim. Vrei sa fii primul informat despre ultimele noutati?

Vrei sa lucrezi la domiciliu?

vrei

Microjoburi acasa

Online Job for All. Work from home computer.

Castiga bani fara sa investesti

Castiga zilnic divdente

castiga zilnic dividente

Jocuri de strategie

banivirtuali
.

Castiga pana la 200 $ pe ora cu FreeBitco.in!!!


http://lucreazaonline.ro/

Si la final, sa va spun ceva!
Timpul trece si este pacat ca in ziua de astazi, cand avem atat de multe alternative pentru a ne spori veniturile, sa nu facem nimic.
Nu mai astepta pentru ca minunile apar doar daca faci si tu ceva!
De la 18 ani muncesc insa este pentru prima data cand sunt propriul meu sef si este... al naibii de bine!
"Nu trebuie sa fi mare ca sa incepi ceva dar trebuie sa incepi ceva ca sa ajungi mare"
Daca lupti poti sa pierzi, daca nu lupti ai pierdut deja.
Nimic nu este mai scump decat o sansa ratata.


Certificat Web bani-net-azi.ro Alexa/PageRank Protected by Copyscape Web Copyright Protection Software SiteUptime Web Site Monitoring Service bani-net-azi.ro Real PR SEO Romania bani-net-azi.ro value
PageRank web site traffic statistics