Sondaje platite in bonuri cadou

Intra acum in comunitatea DaedalusOnline si incepi in a primi sondaje online pe email. Completeaza sondajele primite de imbunatatire a profilului pentru a avea mai multe oportunitati de castig. Chestionarele in general au valori cuprinse intre 30 puncte si 150 puncte (la schimb in bani: intre 30 RON si 150 RON, sau intre 3 tichete si 15 tichete de masa a cate 10 Lei fiecare). Verifica emailul tau saptamanal pentru noi invitatii la sondaj. Toate sondajele vor veni pe email.

Intra acum in comunitatea DaedalusOnline si incepi in a primi sondaje online pe email. Completeaza sondajele primite de imbunatatire a profilului pentru a avea mai multe oportunitati de castig. Verifica emailul tau saptamanal pentru noi invitatii la sondaj. Toate sondajele vor veni pe email.

Completeaza sondajele online si primesti puncte. Pentru fiecare chestionar completat primesti puncte pe care le poti transforma in bonuri valorice. Mai mult, cei care se inscriu in comunitatea Daedalus Online pana pe 26.06.2015 pot castiga prin tragere la sorti o tableta.

De asemenea ai sansa sa castigi in fiecare luna prin tragere la sorti unul dintre cele 6 carduri eMAG in valoare de 100 RON fiecare daca raspunzi la cel putin un sondaj.

Daedalus Online realizeaza sondaje online pentru diverse firme din Romania, Europa sau Statele Unite ale Americii in domenii precum: pre-testare de reclame TV, lansari de noi produse, masurarea satisfactiei clientilor etc.

daedalusonline.ro Daedalus Online realizeaza doar sondaje online. Nu suntem implicati in niciun fel in activitate de promovare, advertising sau marketing direct. Toate eforturile noastre constau in obtinerea de informatii statistice asupra subiectelor investigate.

Daedalus New Media Research este membru ESOMAR din 2012.
Daedalus New Media Research este operator de date cu caracter personal, avand numarul: 12502.

In momentul de fata avem panele active in Romania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Croatia, Cehia, Slovacia, Turcia si Grecia.

Motivul de a deveni membru in acest panel de sondaje! Sa influentezi viitorul.
• Sa participi la sondaje online recompensate.
• Sa fii recompensat sa testezi produse noi.

Pentru fiecare sondaj completat, fiecare persoana va primi un numar de puncte, in functie de lungimea si dificultatea chestionarului. Mai jos vezi cate puncte se castiga!

• pana la 3 min=30 puncte
• intre 3-5 min=40 puncte
• intre 6-10 min=50 puncte
• intre 11-15 min=75 puncte
• intre 16-20 min=100 puncte
• intre 21-30 min=125 puncte
• peste 30min= 150 puncte
Minim de retragere 100 puncte = 100RON

ATENTIE! In cazul in care ai primit invitatie de participare la sondaj, iar in urma completarii partiale a acestuia ai primit mesaj de tipul „Profil necorespunzator”, recompensa este de 20 puncte.

daedalusonline.ro Pentru fiecare persoana in parte care a participat la un studiu, sistemul va actualiza numarul de puncte automat in termen de maxim 5 zile lucratoare de la terminarea acelui sondaj.

Inscrierea se face cu un simplu clik pe imaginea din stanga.

Ca si membru, poti completa chestionare si vei obtine puncte pe care le poti transforma ulterior în bani; de asemenea poti fi castigatorul unei tablete performante, puse în joc în fiecare lună.

Chestionare platite in bonuri cadou (tichete de masa).

Deschide-ti cont acum este gratis, si castiga bonuri de masa garantat, valoarea castigului o stabilesti tu! pentru inscriere clik pe Daedalus Online

– Mai mult, cei care se inscriu in comunitatea Daedalus Online pana pe 26.06.2015 pot castiga prin tragere la sorti o tableta.

– De asemenea ai sansa sa castigi in fiecare luna prin tragere la sorti unul dintre cele 6 carduri eMAG in valoare de 100 RON fiecare daca raspunzi la cel putin un sondaj.

ATENTIE! nu va pot spune cat veti castiga lunar, eu personal am catigat in unele luni si 50 tichete (a 10 RON/buc = 500 RON) dar au fost luni cand am catigat doar 10 tichete (100 RON), nu stiu exact care este criteriul de selectie pentru trimiterea de sondaje! de ce spun acest lucru? pentru ca, am prieteni ce au castigat si 100 (1000 RON) tichete lunar. SUCCES!


Tags:

39 Responses to Sondaje platite in bonuri cadou

 1. Florin Maoiu
  02/17/2015 at 9:44

  Salut, m-am inscris ieri in acest panel de sondaje, imi poti spune te rog, cum pot inscrie alte persoane? eu nu gasesc nici un link de afiliat sau alta modalitate de inscriere! Multumesc.

  • Matei
   02/17/2015 at 10:25

   Salut Florin, login si intra in contul tau Daedalusonline in partea dreapta vei gasi un formular cu titlul „Invite a friend” sub el exista un spatiu unde poti adauga adresa de email a prietenului tau si dai clik pe „Submit” si gata, o invitatie a fost trimisa. Repeti operatiunea ori de cate ori este nevoie!

 2. Elena Marin
  02/16/2015 at 21:30

  Buna Matei, am o intrebare, in cat timp primesc tichetele? mentionez ca am facut o cerere pentru 20 tichete in data de 12/02/2015. Multumesc

  • Matei
   02/16/2015 at 21:36

   Buna Elena, in general dureaza 3-4 saptamani pana le trimit, si ajung la tine acasa prin curier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

NEWSLETTER

Introduce adresa ta de e-mail pentru a primi informatii de fiecare dată când publicăm noutati

website despre bani pe net

Bani din jocuri de strategie

banivirtuali

Microjoburi la domiciliu

Online Job for All. Work from home computer.

Scrie articole si castiga bani

.
Castiga o casa si masina. Serios! Lucreaza impreuna cu mine la constructia unei casa in cel mai tare joc al anului.
Vezi aici despre ce este vorba ...

Si la final, sa va spun ceva!
Timpul trece si este pacat ca in ziua de astazi, cand avem atat de multe alternative pentru a ne spori veniturile, sa nu facem nimic.
Nu mai astepta pentru ca minunile apar doar daca faci si tu ceva!
De la 18 ani muncesc insa este pentru prima data cand sunt propriul meu sef si este... al naibii de bine!
"Nu trebuie sa fi mare ca sa incepi ceva dar trebuie sa incepi ceva ca sa ajungi mare"

Gazduire Web


Certificat Web SiteUptime Web Site Monitoring Service bani-net-azi.ro Alexa/PageRank Gazduire Servere Jocuri, Servere Voce si Servere Dedicate! -- www.gazduirejocuri.ro -- bani-net-azi.ro value The Best Traffic Exchange
PageRank Share