Acum poti sa gasesti o locuinta pe placul tau fara sa o vezi la fata locului

Este greu sa te muti dintr-o zona in care traditiile reprezinta valoarea suprema intr-un oras ultramodern si extrem de aglomerat. Sa schimbi Mocanita cu metroul, Maramuresul, plai de dor si de poveste, cu Bucurestiul supranumit Micul Paris!

Tocmai de aceea am ramas surprinsi, cand invatatoarea Carmina ne-a anuntat ca se muta la Bucuresti cu familie si serviciu, cu tot pentru copii. Atat baiatul, cat si fata intrasera la facultati foarte bune, erau inteligenti si cuminti, iar parintii au decis sa se sacrifice pentru ei si sa vina in Maramures numai in concedii.

In pauze, Carmina ne vorbea cu insufletire despre casa lor pe care o gasise prin intermediul
Bucharest real estate.

Nu am inteles cum poate vorbi cu atata entuziasm de o locuinta pe care nu o vazuse! Stia absolut totul despre apartamentul din Victoriei in care urmau sa locuiasca si ni-l descria cu ochii inchisi. Toti colegii ei stiau ca:

-apartamentul se afla la 5 minute de mers pe jos de Piata Victoriei si prin intermediul mijloacelor de transport in comun in maximum 10 minute putea fi oriunde in punctele importante ale Bucurestiului

-se afla la etajul al treilea intr-un bloc de zece etaje

-avea conexiune la internet, cablu tv, aer conditionat si sistem de alarma, interfon

-apartamentul se compunea din: o camera de zi, o sufragerie, un birou, trei dormitoare, doua bai, o bucatarie complet echipata, doua balcoane si o debara.

-in ciuda confortului pe care il oferea acest loc, pretul lunar al chiriei era de 700 de euro.

Ea oferea aceste explicatii, in timp ce ne arata poze printate cu viitoarea locuinta a familiei. Am intrebat-o mirati, daca a fost sa o viziteze si ne-a spus linistita ca nu este cazul, fiindca Tudorestetes.ro este una dintre cele mai oneste platforme cu locuinte de inchiriat si de vanzare din Bucuresti si iti poti gasi locuinta in care sa te muti si daca te afli la capatul pamantului. Nu trebuie sa faci verificari, fiindca totul este 100% ca in prezentarea de pe site!

Datele furnizate corespund realitatii ca si pozele. In ceea ce priveste anunturile, pe masura ce apartamentele sunt vandute sau inchiriate, postarile dispar ca doritorii sa nu fie sub nicio forma dezamagiti.

Multi dintre colegii sotului ei au colaborat cu Tudorestates.ro, iar acum detin o locuinta in Bucuresti conforma dorintelor lor.

Si ei au folosit filtrul de cautare sa gaseasca mai usor un apartament incapator si confortabil si si-au dorit aceasta zona ca fiecare sa se poata deplasa usor la facultate sau la locul de munca. In zece minute gasesti casa de care ai nevoie din selectarea: zonei, pretului, tipului de imobil, banilor de care dispui, numarului de bai, dormitoare, locuri in garaj.

Sigur ca nu vor ramane toata viata la statutul de chiriasi, ci cu timpul isi vor cumpara o vila in Herastrau, dar apartamentul din Victoriei este o solutie locativa provizorie.

Discutia cu ea m-a multumit pe deplin. Imi place sa stiu ca exista o platforma prin intermediul careia imi pot gasi oricand o casa in Bucuresti si toata lumea are la indemana acesta posibilitate, fara sa se deplaseze sa vada casa respectiva.

Acum poti sa gasesti o locuinta pe placul tau fara sa o vezi la fata locului