Alerta despre posibila divizare a monedei bitcoin

Alerta despre posibila divizare a monedei bitcoin! In aceasta dimineata, o declarație a fost facuta de mai multe case de schimb (exchanges) Bitcoin din intreaga lume in ceea ce priveste posibila divizare in doua a bitcoin Bitcoin, Hard Fork si Bitso au luat parte la aceasta declaratie la nivel mondial. Hard Fork bitcoin – Ce se intampla? Reteaua Bitcoin a fost confrunta cu probleme in ultima vreme. Timpul tranzactiei a crescut, de foarte multe ori tranzactiile au fost blocate si mult timpul pierdut.

Una dintre solutiile propuse este proiectul Bitcoin nelimitat. Tot mai multe retele incep sa sprijine acest poriect, si ele pot deveni o majoritare in decizia finala. Acest lucru ar putea duce la o divizare a retelei BTC, in doua monede independente, de genul Bitcoin Core (BTC) și Bitcoin nelimitat (BTU).

In cazul in care un astfel de eveniment va avea loc, orice persoana care detine BTC va avea dreptul la aceeasi cantitate de Bitcoin nelimitat BTU. Acest lucru este ceva care sa implementat deja – orice cantitate de Bitcoins ai deja intr-un portofel, aceasta va fi reflectată de aceeasi cantitate de BTU. Acest lucru este eficient de acum pana la divizarea finala Hard Fork, daca se va intampla. BTU / BTC pereche de tranzactionare este deja disponibil pentru utilizare. Pentru mai multe informatii, accesati urmatorul link: Coin.Dance – Bitcoin

BTC si BTU retragerile sunt blocate temporar. Acest lucru este in vigoare de acum pana la 48 de ore dup Hard Fork. Ne pasă de siguranța fondurilor tale. În cazul în furca greu să nu aibă loc înainte de termenul stabilit, un studiu vor fi aranjate, astfel încât utilizatorii noștri să poată decide ce să facă în continuare.

Alerta despre posibila divizare a monedei bitcoin!
O divizare bitcoin (Hard Fork) poate fi inevitabil si in cele din urma ar putea fi o modalitate de a creste capacitatea retelei Bitcoin. Daca mai aveti intrebari legate de acest evenimet, lasati un comentariu, si o sa va respund cat mai curand posibil.

Alerta despre posibila divizare a monedei bitcoin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.