Arbistar Bot Arbitraj Cripto

Ce este Arbistar Bot Arbitraj Cripro? Arbistar face Arbitraj bazându-se pe profit de DIFERENȚA preț pe care o au criptomonedele în diferite burse. Operațiunile se fac instantaneu și sunt întotdeauna câștigătoare.

Arbitrajul este legal?

Total. Este o tipologie a comerțului. Nici macar nu se tranzactioneaza. Cumpără ieftin și vinde scump, așa cum s-a făcut întotdeauna pe toate piețele.

Care sunt cele 2 produse ale Arbistar 2.0?

Prima este licența VIP în care utilizatorul cumpără o licență pentru utilizare nelimitată în timp, botul este instalat în conturile proprii pentru a avea cea mai mare asigurare că nimeni nu își poate fura capitalul sau performanța.

Al doilea este un Community Bot gestionat de compania însăși, unde utilizatorul poate contribui de la 300 de euro, iar în fiecare sâmbătă, la 14:00, în Spania, compania plătește un profit obținut de pe piața de arbitraj conform acestei contribuții. În cazul comunității Bot, retragerea minimă a retragerii este de 10 €.

Ce preturi au boti?

Primul este o licență VIP de 5000 de euro licența nelimitată de timp și include 4 boti Expert Advisor (EA).
Al doilea nu are costuri inițiale, 30% din profiturile obținute de la companie sunt plătite în fiecare sâmbătă, plata percepută de Arbistar este actualizată automat, iar utilizatorul primește 70% net.

Care este cel mai profitabil Bot pentru securitatea banilor mei?

Licența VIP , deoarece funcționează în cadrul Schimburilor personale și nimeni, nici măcar compania, nu are acces la aceste schimburi.

Asta înseamnă că în botul comunitar îmi pot pierde banii?

În modul de a lucra pe piață nu le poți pierde, deoarece este arbitraj, dar nu este la fel de sigur ca Botul personal, deoarece banii tăi nu se află în schimburile tale și în fața vreunui atac de hacker sau a unei neplăceri sau încălcări de securitate, Banii dvs. pot fi afectați în totalitate sau parțial.

Ce rentabilitate pot obține cu fiecare dintre roboți?

Este dificil să vorbim despre rentabilitate atunci când lucrăm cu roboți reali, pe o piață reală, unde există mii de tranzacții. Nu putem oferi o cifră aproximativă, deoarece, de exemplu, în cazul Bots Personali, va depinde de ce schimburi sunt integrate, investiția în fiecare schimb, indiferent dacă se realizează bitcoin-dolar sau cripto-cripto … etc. Niciun bot personal nu face aceleași operațiuni ca altul.

Îmi pot reinvesti veniturile?

În Bot-ul personal, această opțiune este inevitabilă, deoarece de fiecare dată când Bot-ul obține operațiuni câștigătoare de arbitraj, aceste câștiguri vor fi în contul tau depuse instantaneu, astfel încât Bot-ul în operațiunea următoare să le poată utiliza deja ca capital, creând astfel instantaneu dobândă la dobândă.
În cazul Bot comunitar, în fiecare Sâmbătă, când se efectuează decontările, veți avea opțiunea de a reinvesti profitul obținutul în acea săptămână sau de a-l retrage.

Cum aduc contribuții în Arbistar și cum colectez?

Doar cu Bitcoins. Licența VIP de 5000 de euro este plătită în Bitcoin în momentul schimbării.
Contribuțiile din botul comunitar sunt, de asemenea, doar în Bitcoin. Randamentele obținute de pe piață, chiar dacă Arbitrajul se face cu alte criptomonede, în final, acestea sunt transformate în Bitcoin pentru decontările de Sâmbătă.

Cine dezvoltă produsele Arbistar 2.0?

ArbiStar angajează compania MoonShuttle.com, o agenție de dezvoltare software afltă in Paris, care oferă procese de dezvoltare unice în inteligență artificială, produse blockchain și alte aplicații web / mobile. Locatie într-un centru tehnologic cu mare prestigiu la nivel mondial. Adresa 5, PARVIS ALAN TURING, 75013 PARIS – FRANȚA.

Video tutorial: ARBISTAR 2.0 – PREZENTARE AFACERE SI AVANTAJE

WALLET – CRIPTO MONEDE