Bani pe net cu moneda NEO

Bani pe net cu moneda NEO! De data aceasta vreau sa vorbesc despre o criptomoneda pe care o consider foarte interesanta si anume NEO (anterior numita ANTSHARES), care a castigat putere in ultimele 2 luni (mai ales in ultimele zile). De asemenea, toate informatiile sunt in limba engleza si ma bucur sa fiu printre primii care vorbeste despre NEO in limba romana!

CE ESTE NEO?

NEO este considerat „ETHEREUM CHINEZ”, deoarece functioneaza similar (ca sa nu spun la fel) ca ethereum asa cum il stim! care face contracte inteligente. Specialistii cosiderand NEO ca si Ethereum 2.0! Daca vrei sa afli mai multe informatii despre NEO, viziteaza pagina lor oficiala NEO Smart Economy

Care este diferenta intre NEO si ETHEREUM?

Prima diferenta este ca NEO are o scalabilitate (capacitatea acelui sistem de a suporta corect un volum mai mare de incarcare) ridicata (dupa cum am vazut, Ethereum a prezentat probleme in aceast sens, chiar a stagnat in anumite puncte!), Iar a doua diferenta este ca are o limită de 100 de milioane de monede, in comparatie cu Ethereum unde cantitatea de moneda minata este nelimitata), asa ca, odata ce toate monedele sunt create, nu va mai exista, altele si din acel moment pretul NEO va creste exponential.

Bani pe net cu moneda NEO

Pana acum nu stiu motivul pentru care numele de ANTSHARES a fost schimbat la NEO (recent) poate ca este vorba de marketing sau ceva de genul asta!

Recent, NEO sa urcat la primele 14 criptocoine cu o capitalizare mai mare in coinmarketcap! iar valoarea sa actuala (la momentul realizării acestui articol) este de 64,86 USD.
valoarea monedei NEO

Unde se poate cumpara NEO?

Daca vrei sa cumperi aceasta criptomoneda, o poti cumpara pe CRYPTOPIA, unul dintre paginile exchange care manipuleaza cel mai mare volum din această moneda! (Va recomandam sa investigati pe cont propriu si sa luati decizia corecta, va amintesc ca orice investitie este riscanta).

Daca esti interesat de minarea de Ethereum, vezi aici cum se poate Minare de Ethereum online

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.