Bani pe net cu moneda TRON

Bani pe net cu moneda TRON! Ce este cripromoneda TRON (TRX) si de unde se poate cumpara?
Daca mergem pe partea simpla, Tron este o criptomoneda, dar totul nu se termina aici, este un protocol descentralizat si cu sursa deschisa, care urmareste sa construiasca un sistem de divertisment cu continut liber pentru toata lumea bazat pe blockchain, ce permite utilizatorului sa publice si sa stocheze date liber si complet descentralizate.

In prezent, integrarea aplicatiei audio Peiwo catre Tron are deja peste 10 milioane de utilizatori, dintre care 1 milion sunt activi lunar, fiind prima platforma compatibila cu aceasta criptomoneda si transformand-o intr-una dintre cele mai mari platforme de utilizatori din lume, deci putem spune ca Tron a depasit deja Bitcoin si Ethereum, in ce priveste numarul de persoane active.

Ce plataforme folosesc crypto TRON?

Acest protocol bazat pe lanturile blocurilor imbunatateste multe platforme, printre ele fiind urmatoarele: divertisment digital, retele sociale, jocuri si cazinouri online, emisiuni live si jocuri pe telefoanele mobile, oferind si o functie de plata, dezvoltare si stocare, introducand pentru prima data conceptul de ecomomie comatibila cu divertismentul digital.

Bani pe net cu moneda TRON! Tron a anexat valori de stocare si identificare a informatiilor, care genereaza inregistrari privind achizitiile utilizatorilor si cheltuielile pe care le efectueaza prin intermediul platformei. Aplicatiile integrate in Tron pot accesa aceste informatii de baza, si aceasta va actiona in singura acreditare necesara utilizatorilor din acest sistem de divertisment. Aceasta platforma va sustine orice tip de criptocurrency (criptomoneda), dar moneda oficiala va fi TRX (Tron), care va fi utilizata pentru conversia si circulatia celorlalte cripto din aceasta platformei.

Cate monede TRON vor fi in circulatie?

In acest moment exista 65.748.192,475 unitati de TRON in circulatie si are un total de 100.000.000.000 se poate spune ca este un infinit … incet dar sigur popularitatea sa este in crestere si a ajuns intre primele 10 poziti in CoinMarketCap, vezi in timp real ce valoarea are TRON (TRX)

Unde se poate cumpara TRON (TRX)?

Poti achizitiona criptomoneda Tron (TRX) foarte usor prin urmatorul exchange Binance, trebuie doar sa te inregistrezi si sa-ti incarci soldul contului tau, poti cumpara cu dolari, euro, bitcoin sau cu alte criptomonede. Alte site-uri de schimb unde poti cumpara si vinde TRON (TRX), sunt: HitBTC si Yobit.

Bani pe net cu moneda TRON

Daca te intereseaza sa castigi bani si din alte criptomonede,
vezi aci cum se poate face bani cu moneda digitala NEO

3 comentarii la „Bani pe net cu moneda TRON

 • ianuarie 28, 2019 la 2:06 pm
  Permalink

  Astazi primesc pachetul de 157 ron….o sa primesc consultanta?

  Răspunde
 • decembrie 22, 2018 la 6:37 pm
  Permalink

  Salutare, nu stiu la ce pachet te referi! in articol nu scrie asa ceva.

  Răspunde
 • decembrie 21, 2018 la 8:06 pm
  Permalink

  Buna seara , am trimis un formular ptr. a primi consultanta telefonica si a/mi fi indrumati pasii in rezolvarea anumitor probleme … a ramas ca voi primi un pachet dar nu am primit nimic… vreau sa stiu care e situatia …voi primi ceea ce mi s/a spus sau au fost doar vorbe ….astept cu mare nerabdare si doresc sa fiu contactata in vederea inceperii activitatii promise..am incredere in ceea ce am citit si vreau sa stiu mai multe… multumesc, astept pachetul

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.