Bani pe net cu UPCoin

Bani pe net cu UPCoin! daca esti in cautarea unei metode de a castiga bani pe net din cumpararea sau vanzarea de cryptomoneda, ai ajuns la locul potrivit. In ultima perioada, febra crypto monedelor digitale a cuprins intreaga planeta. In zilele noastre, tot mai multi romani au pasit pe „taramul” crypto, si au inceput sa castige bani de acasa prin tranzactionarea de monede digitale. In acest post va prezint UPCoin!

Ce este UPcoin?

UPcoin este o platforma cripto, oferind pana la 1000 de perechi de tranzactionare de la inceput. Tranzactionarea incepe in martie 2018. Se doreste sa devena cel mai mare exchange din lume, cu cea mai rapida, mai sigura si mai convenabila plataforma de schimb crypto pentru comerciantii din intreaga lume.

1. Ce face UPcoin diferit de alte schimburi

Viteza de tranzactionare si transferIn primul rand, il recomanda viteza de tranzactionare si transfer printre multe altele.
Structura serverului UPcoin garanteaza timpi de asteptare minimi si performanta consistenta in intreaga lume. Serverele sunt situate in toate regiunile globale: indiferent de tara în care tranzactionati, UPcoin va efectua tranzactii intotdeauna la o viteză maxima.

Pe baza rezultatelor testelor de incarcare, UPcoin poate procesa pana la 5 milioane de tranzactii pe secunda. Acest numar este de zece ori mai mare decat orice alt exchange. Acest lucru garanteaza o performanta stabila in orice moment.

2. Siguranta

Securitatea are prioritate maxima la UPcoin. Analizele de securitate au fost efectuate de experti independenti si sunt convins ca sistemul este bine protejat. In cele din urma, 97% din fondurile clientilor vor fi pastrate in depozite offline (clud) pentru a fi protejate contra unor eventuale atacuri.

3) Comoditate si utilitate

Multi comercianti au raportat ca unele exchange-uri au fost greu de inteles pentru incepatori. Pentru a rezolva aceasta problema, o echipa de designeri profesionisti UX a creat un sistem usor de inteles de incepatori si utilizat in mod eficient de catre comerciantii cu experienta.

Varietate de tipuri de ordine
UPcoin va oferi diferite tipuri de comenzi pentru tranzactionare, cum ar fi: comanda de limita, comanda de piata, stopul de tranzactie, comanda stop, limita de oprire, imediat sau anulati. Stabiliti oprirea de pierdere , daca ati pierdut vreodata banii pentru ca ati stabilit un pret tinta in loc sa setati un ordin de oprire a pierderi sub o anumita valoare, stiti cat de important este acest lucru. Setarea stop loss and limit este foarte simpla pe UPcoin.

Bani pe net cu UPCoin

Proiectul incepe la 1 martie 2018, profita de ocazie si primesti 500$ gratis la inscriere.
ATENTIE! Bonusul de 500 $ pe care il primiti la inregistrare poate fi folosit numai pentru a acoperi taxele de transfer la inceperea tranzactionarii. Acest bonus nu poate fi retras si poate fi folosit doar pentru acoperirea comisioanelor de tranzactionare. Vrau sa clarific de la bun inceput ca acesta este singurul scop al acestui bonus.

Deschide-ti un cont gratis UPCoin si primesti bonus de 500$!

Aici gasiti si alte exchange-uri de cryptomonede: Exchange bitcoin

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.