Bani pe net din investitii cu Ethtrade

Bani pe net din investitii cu Ethtrade si un castig de pana la 25% profit lunar. Firma Ethtrade, ofera posibilitatea unui castig pasiv de acasa, cu o investitie minima de 10$. Se mai poate investi si in bitcoin sau ethereum, profitul fiind la fel, adica intre 15% si 25% lunar.

Perioada de maturare este de 60 zile, dupa aceast interval se poate retrage concomitent profitul acumulat plus investitia, fara nici un fel de penalizare. Acest gen de investitii, devin rentabile pe termen mediu si lung. Daca la o investitie de minim 10$ si termen de finalizare 60 de zile, profitul este de 5,92$, aceiasi suma de 10$ si termen de finalizate 180 zile, profitul este de 30,50$.

Concluzie:
La fiecare 180 zile (6 luni) indiferent cat ai investit, aceasta suma se tripleaza, mai precis un castig de 300% la 6 luni sau o medie de 50% profit lunar (daca investitia este setata pe automat). Un video tutorial explicativ, despre cum se deschide un cont Ethtrade, cum setezi o investitia sa fie in automat, si care este profitul pe intervale de timp diferite! il gasiti aici: Cum sa castigi bitcoin, ethereum sau dolari cu Ethtrade

ATENTIE! nu retrageti banii, inainte de perioada de maturare!!! daca, din anumite motive doriti sa retrageti mai devreme 60 zile, trebuie sa luati in calcul ca se opreste o penalizare de 30%.

ethtrade

Cine este Ethtrade?
Ethtrade este o echipa de manageri profesionisti in finante, comercianti de pe piata bursiera si dezvoltatorii cu experienta, care au hotarat impreuna sa gestioneza active de investitii, precum si cresterea in popularitate a Ethereum. Pentru inscriere sau alte informatii despre Ethtrade, gasiti AICI

Compania furnizeaza 5 statusuri pentru investitori:
1. FRONTIER limita saptamanala pentru investitii este de 500 $, limita de retragere este de 300 $.
2. HOMESTEAD limita saptamanala pentru investitii este de 1.000 $, limita de retragere este de 500 $.
3. METROPOLIS limita saptamanala pentru investitii este de $ 3.000 limită de retragere este de 1.000 $.
4. SERENITY limita saptamanala pentru investitii este de 5.000 $, limita de retragere este de 2.000 $.
5. Co-fondator limita saptamanala pentru investitii este de $ 7000 limita de retragere este de $ 3.000.

Bani pe net din investitii cu Ethtrade
ATENTIE! cele 5 pachete prezentate mai sus, nu au nimic in comun cu suma minima de investitie. Fiecare investeste cat doreste, sub 500$ maturarea este de 60 zile, in schimb daca investesti peste 500$ saptamanal, vei detine pachete superioare FRONTIER cu respectivele conditii.

Bani pe net din investitii cu Ethtrade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.