Bani pe net din pronosticuri sportive

Bani pe net din pronosticuri sportive.
– Se va realiza săptămânal un clasament pe baza punctelor obținute din pronosticurile corecte;
– Primii 20 de clasați vor primi premii în euro procentual
– Tot timpul o etapă nouă va începe în fiecare săptămână exact în ziua de luni ora 9:00, când se vor da și premiile în euro pentru etapa anterioară și se vor reseta punctele fiecarui participant la valoarea inițială 0 (zero), urmând să înceapă etapa nouă;
– Dacă un eveniment este în desfășurare și nu este finalizat până la terminarea etapei curente adică până luni la ora 09:00 atunci acel eveniment va fi anulat, banii pe acel pronostic se vor returna și bineînțeles nu se vor adăuga sau scădea puncte pentru acel eveniment.
– Pentru fiecare pronostic corect veți primi punctele respectivului eveniment care se vor aduna la punctele dvs. totale, iar dacă pronosticul este greșit atunci se va scădea din punctele dvs. totale, punctele respectivului eveniment.

Bani pe net din pronosticuri sportive De reținut:
Punctele dvs. totale nu vor ajunge niciodată sub valorea 0 (zero) chiar dacă primele pronosticuri nu au fost corecte!
– Orice pronostic setat va costa 0.10 euro;
– Fiecare participant va primi din oficiu în fiecare săptămână 1 euro
– Pentru a putea efectua 10 pronosticuri gratis! (10 pronosticuri x 0.10 euro = 1 euro);
– Cum v-am obișnuit, totul va fi transparent! Se vor vedea toate tranzactiile utilizatorilor (încărcare cont, pronosticuri setate, câștiguri obținute);

topsportsprediction

– IMPORTANT
– pronosticurile se vor putea efectua până la ora începerii evenimentului respectiv. La ora stabilită de începere a evenimentului se va opri posibilitatea de a efectua pronosticuri la acel eveniment și tot atunci va fi vizibilă public lista cu toate pronosticurile utilizatorilor realizate pentru acel eveniment – asta pentru o transparență totală.
– Pentru afiliere veți primi comision de 10% din valoarea tuturor pronosticurilor efectuate de referalul dvs. pe timp nelimitat! De exemplu daca respectivul referal a efectuat pronosticuri în valoare de 10 euro în săptămâna în curs atunci veți primi 10% adică 1 euro. Si în următoarele etape la fel veti primi 10% din toate pronosticurile efectuate de acesta!
– Cu banii primiți din afiliere sau obținuți din clasarea pe primele 20 de locuri, sunteți liberi să faceți ce
doriți: ori îi retrageți instant, ori efectuați pronosticurile dvs
–nu vom impune nicio restricție la retragere!
– În prima fază vom începe cu procesatorul de plăți Payeer unde putem oferi 0% comision atât la depunere cât și la retragere, urmând ulterior să fie adăugate și alte posibilități care oferă procesare instantă.
– Constituire Fond săptămânal de premiere – din fiecare pronostic efectuat se va distribui procentual după cum urmează:


1. 10% – se trimite pentru comision afiliere;
2. 20% – pentru mentenanță site;
3. 70%
– se adaugă la fondul de premiere pentru etapa următoare. De exemplu dacă în săptămâna curentă s-au efectuat pronosticuri în valoare de 150 euro, atunci fondul premiilor pentru etapa următoare va fi de 70% adică 105 euro. În acest fel, când va începe următoarea etapă se va cunoaște exact fondul de premiere! Dacă se va ajunge la un fond de premiere mai mare de 500 euro atunci vom putea mări clasamentul de la 20 la 30, astfel primii 30 de clasati vor primi procentual premii în euro.

Pentru prima etapă site-ul va oferi premii în valoare totală de 200 EURO și vor fi repartizate primilor 20 de clasați în felul următor.

Exemplu de pronosticuri ale unui utilizatori.
Să presupunem că în săptămâna curentă respectivul utilizator mai efectuează pronosticuri și realizează un total 35 de puncte și se clasează de exemplu pe locul 4 unde va primi premiul locului 4 din acea săptămână.

Deschide-ti cont Top Sports Predictiones si castiga bani reali din pronosticuri online.