Bani pe net gratis cu un browser

Bani pe net gratis cu un browser

cea mai simpla metoda de a castiga bani de acasa cu BrowserMine. Obtine bani numai pentru ca deschizi o pagini! Fara invitatii, fara vizualizare de anunturi sau completare taskuri, sondaje, etc. Doar lasi aceasta pagina BrowserMine deschisa in fila de fundal, si in continuare te poti ocupa de afacerea ta, iar banii castigati vor intra in contul tau.

Se poate folosi ca si browser Crome, Firefox sau Opera. Castigul va fi in functie si de puerea CPU al PC-ului tau si de timpul in care ai pagina BrowserMine deschisa.

Castigurile sunt in moneda BMH (Browser Mine Hash) si la fiecare 30 minute minate se transforma automat in moneda BMC (Browser Mine Coin), mondeda ce poate fi schimbata in dolari.

Un exemplu: Cu un laptop sau pc de cel putin 4 GB memorie RAM , se poate castiga pana la 40 BMH/S, mai precis la fiecare 30 min. suma monedei castigate va fi de aproximativ 80000 BMH/S echivalentul a 80000 BMC.

Bani pe net gratis cu un browser la un clik!

– Minimul pentru retragere este de 0.01 BMC
– 1 BMC la schimb = 54$
– Platile se primesc in: Payeer, AdvCash, VISA sau MasterCard. Toate operațiunile de schimb si retragere se fac in contul personal, a unuia dintre aceste procesoare de plata online.

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza aceasta pagina,
urmareste video tutorialul: BROWSERMINE – Cum faci bani gratis cu browser-ul tau

Dupa ce ai vizionat videoclipul si ai inteles exact despre ce este vorba, cum funtioneaza programul, care este castigul, poti incepe acum, accesand urmatorul link: Castiga bani de acasa

ATENTIE!
Recent, majoritatea antivirusurilor au inceput sa blocheze functiile de exploatare miniera bazata pe browser. Daca mineritul nu funcționeaza (BMH nu este creditat, viteza este zero, BMH nu este convertita la BMC) – cel mai probabil antivirul tau blocheaza minarea. Pentru a evita acesta problema, trebuie sa configurezi sau sa dezactivezi antivirusul pentru scurt timp.

Castiga bani gratis din PTC (plata per clik): Bani pe net din PTC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.