Baza de date cu lista firme – pentru un inceput de an promitator!

Bazele de date cu liste firmelor din tara noastra au devenit un instrument extrem de cautat si necesar in activitatile de promovare, reprezentand un motor foarte dinamic in marketing, la ora actuala. Listele cu firme sunt deschizatoare de oportunitati pentru producatori si furnizori aflati la inceput de drum sau totodata, in cautare de noi clienti si colaboratori, ajungand astfel sa isi faca cunoascuta marfa si sa se faca publicitate brandului lor.

In marketing, noul an poate aduce provocari mai mult sau mai putin dificile carora trebuie sa le faceti fata pentru a nu atrage dupa sine si alte riscuri cand vine vorba de afacerea sau activitatile dvs. Pentru a fi sigur ca lucrurile vor fi sub control, va propunem sa apelati cu toata increderea la o lista firme din Romania care va fi de folos celor care se ocupa de sectorul de publicitate si promovara in cadrul societatii dvs.

Acesta lista cu firme este o unealta fiabila in mana oricarui producator care isi doreste ca produsele si serviciile sale sa fie bine vazute inca de la inceput pentru un succes rapid. Baza de date contine lista firme Bucuresti si din celelalte orase din Romania cu toate informatiile de contact si nu numai in vederea stabilirii unor colaborari viitoare cu beneficii pentru ambele parti. Daca sunteti interesat, si dvs. puteti accesa o baza de date cu firme din tara noastra prin intermediul portalului marketingdirect.biz.

Structura listelor cu firme dintr-o baza de date
Bazele de date cu firme din tara noastra sunt concepute in asa fel incat sa se dovedeasca extrem de simplu si usor de utilizat de catre cei doritori. Tinand cont de acest lucru, cei de la marketingdirect.biz au vrut sa le ofere clientilor o lista firme la zi, actualizata in timp real pentru ca toate datele continute sa poata fi folosite mai departe fara niciun fel de probleme. Astfel, clientul final va putea apela ori de cate ori este cazul la o astfel de baza de date.

Mai mult decat atat, utilizatorului i se garanteaza o acuratete de peste 90% a informatiilor continute in aceste liste cu firme din toate orasele din tara si Bucuresti. In aceste conditii, riscul ca in baza de date sa se infiltreze erori este unul extrem de mic, iar cei care se ocupa de administrarea si actualizarea resursei cu date isi asuma responsabilitatea pe deplin. Informatiile bazelor de date sunt furnizate in formate precum Acces si MS Excel pentru a usura prelucrarea ulterioara.

Orice persoana care solicita accesul la o baza de date il va putea primi ca urmare a unei declaratii de conformitate. Odata cu livrarea acestei baze de date, persoanele interesate vor avea la dispozitie mai multe tipuri de informatii referitoare la companiile din orasul lor de origine sau din apropiere. Societatile incluse in baza de date sunt structurate pe domenii de activitate, iar persoanele de contact adaugate si-au dat acordul pentru a fi incluse si contactate ca urmare a unor activitati de promovare si nu numai.

De asemenea, este bine de mentionat faptul ca cei care opteaza pentru o baza de date au la dispozitie informatii cu privire la datele de identificare ale firmelor din tara noastra (codul fiscal CUI, numarul de inregistrare la Registrul Comertului, forma de organizare a societatii, email, telefon, fax, adresa postala, denumirea completa etc.), informatii de contact al persoanelor din interiorul companiilor pentru colaborari ulterioare, informatii financiare utile pentru a va face o parere cu privire la firma cu care vreti sa colaborati (capital social, capital strain, cifra de afaceri, profit, venit, datorii, active etc.), dar si alte informatii generale precum numarul de angajati, statutul companiei, tipul de activitate etc.

Baza de date furnizata se doreste a fi completa in materie de date si informatii furnizate pentru a veni in ajutorul tuturor celor care se ghideaza pe principiul unei promovorari indreptate direct catre publicul tinta. Doar in acest fel, dvs. veti avea garantia ca va veti adresa unor colaboratori care cauta sa sporeasca in activitatea lor si in acelasi timp, sa colaboreze cu alte persoane din aceeasi sfera de activitate.

Baza de date cu firme din Romania ofera noi posibilitati de promovare pentru micii si marii producatori!