Becuri moderne si economice

Tehnologia patrunde in toate domeniile de activitate umana si este orientata sa faciliteze eforturile omului si sa contribuie la economisirea de resurse.

In prezent ne bucuram de frigidere moderne, care se dezgheata singure si fiindca apartin clase energetice A++ consuma si mai putin. Facturile vin mult diminuate cu electrocasnice care apartin clasei energetice A ++ si atunci musafirii ar rade cu siguranta de noi sa vada in bucatarie un frigider antic sau pe hol becuri vechi care raspandesc o lumina oribila ce da dureri de cap si usturimi de ochi.

Becuri pe LED au aparut in urma cercetarilor stiintifice care au descoperit ca:

-Lumina de calitate premium, care imita 100% lumina naturala mentine sanatatea oamenilor, le sporeste concentrarea si imaginatia, calmeaza sistemul nervos. Cercetatorii au impartit loturile experiementale in doua si au constatat ca oamenii care stateau in camerele cu becuri cu LED erau mult mai linistiti si puteam lucra mult mai bine decat cei care aveau becuri vechi in camera.

-Becurile cu LED consuma mult mai putin decat becurile obisnuite, iar economiile care se pot face prin inlocuirea celor vechi nu sunt deloc de neglijat. Si ele apartin clasei energetice A+, iar consumatorii ar trebui sa fie pe deplin multumiti de acest lucru. Ele consuma cu 80 % mai putin decat becurile obisnuite, va dati seama cati bani se economisesc la o casa sau institutie foarte mare, cu multe camera si cu multe becuri! Factura poate costa cu 50-60% mai putin, reglare realizata numai prin inlocuirea becurilor. Fiecare consumator trebuie sa se gandeasca la strategii de economisire a resurselor, fiindca vara seaca apele din cauza secetei, iarna, din cauza ploilor inghetate importam energie electrica la un pret urias. Oricand pot sa apara disfunctii in sistemul de alimentarea cu energie electrica.

-Becurile cu LED rezista si pana la 5 ani, durata medie de viata fiind de 20 000 de ore, fapt care genereaza o alta economie, in plus. Fiind foarte rezistente, becurile cu LED sunt mult mai sigure decat celelalte. Un astfel de bec poate fi lasat aprins toata noaptea si nu se intampla nimic grav.

-aceste corpuri de iluminat degaja foarte putina caldura si nu emit radiatii.

-au rezistenta foarte mare la oscilatiile de temperatura, fiind functionale intre -20 grade Celsius si + 45 grade Celsius. Corpurile de iluminat mai slabe calitativ, clacheaza la temperaturi mai scazute sau mai ridicate.

-au forma moderna si greutate relativ mica si pot fi cu usurinta inlocuite.

-lumina calda este mai buna decat cea galbena sau de alte culori fiindca o imita pe cea naturala si am discutat despre avantajele luminii care o imita pe cea naturala.

Preturile acestor becuri sunt oneste raportate la calitatea lor si merita sa inlocuim vechile corpuri de iluminat din intreaga casa dat fiind avantajele.

V-tac-led.ro este magazinul online cu o gama variata de astfel de becuri, de diferite dimensiuni si forme. Pe stoc se afla 234 de astfel de becuri economice, asezate pe cele 6 pagini ale catalogului virtual.

Cele mai ieftina becuri cu LED costa sub 10 lei, 7 sau 8 lei, iar cele mai scumpe 41 de lei fiind si mai mari si mai performante.

Becuri moderne si economice