Bizzilion castiga bitcoin timp de 144 zile

Afacere online, Bizzilion castiga bitcoin timp de 144 zile, la final de contract ai un castig de 273%, mai pe scurt, iti dublezi investitia initiala. Oferta este valabila pentru intrega comunitate internationala. Ai posibilitatea sa investesti in platforma orice suma, icepand de la 0.0030 BTC (bitcoin) pana la valoarea maxima a depozitului de 24 BTC. Pentru fiecare dintre cele 3 planuri, exista limite diferite privind valoarea investitiei.

Ce este Bizzilion?

BIZZILION PTY LTD este o agentie media care ofera servicii de coordonare pentru achizitionarea si vanzarea drepturilor de difuzare a evenimentelor sportive, a programelor de televiziune, a emisiunilor de fluxuri si a bazelor de publicitate. A fost creata o platforma unica de investitii care sa permita majorarea capitalului investitorilor online si a proprietarilor de active criptate din toate colturile lumii.

Se pot depune direct din balanta contului meu?

Da.Pe platfora exista posibilitatea de a investi fonduri din soldul contului tau personal, ceea ce iti permite sa eviti costurile comisiei unui transfer de pe un wallet extern. Vezi urmatoarele instructiuni:

– Login to your account
– Go to „Create a deposit
– Select the payment system (currently only Bitcoin is available)
– Choose an investment plan
– Indicate the desired amount of investment
– Click on „Pay”

Care este suma minima pe care o pot retrage?

Suma minima de retragere pentru utilizatorii platformei online Bizzilion este 0.00004BTC, (mai exact 4000 satoshi), de aici rezulta ca: la o investitie de 0.01 btc x 2.16%/zi = 0.000216 BTC (adica 21600 satoshi/zi).
Concluzie: tinand cont de minimul retragere 4000 satoshi, se poate retrage zilnic profitul timp de 144 zile.

Bizzilion castiga bitcoin timp de 144 zileDupa cat timp se primesc fondurile in contul personal?
De regula, transferul de fonduri catre wallet-ul utilizatorului se efectueaza in termen de 10 ore lucratoare

Calcularea profitului se efectueaza in functie de planul ales, suma depozitului si termenul de valabilitate. Pentru a afla suma exacta a venitului, utilizeaza calculatorul de pe site-ul Bizzilion.

Daca fondurile nu au fost creditate in protofelul tau, urmareste acesti pasi:
– Asigurate ca ati trimis o solicitare de retragere (consultati istoricul tranzactiilor din contul tau).
– Verifica daca au trecut 10 ore de lucru de la depunerea cererii de retragere.
– In cazul in care fondurile nu au fost creditate in termen de 10 ore de lucru, contactati asistenta Bizzilion. Expertii lor vor rezolva problemele intr-un timp extrem de scurt.

Daca vrei sa intri in afacere, clik AICI