Browser Brave te plateste in bitcoin

Brave, este browser web axat pe securitate de navigatie si viteza; a fost dezvoltat de unul dintre co-fondatorii Mozilla, are acum un sistem de micro plati online. Utilizatorii au posibilitatea sa vada anunturile web intr-o maniera sigura, in timp ce primesc plati in bitcoins ca recompensa, mai pe scutatura, Browser Brave te plateste in bitcoin, pentru vizionarea de anunturi publicitare. Download browser Brave

Avantaje de navigare cu browser Brave

Una dintre caracteristicile lui Brave este abilitatea de a bloca reclamele pentru a oferi utilizatorilor o experienta mai buna de navegare. In plus, browserul ofera otiunea de a debloca aceste anunturi intr-un mod care este benefic atat pentru utilizatori, cat si pentru proprietarii site-urilor in care apar, aceste anunturi. Cu toate acestea, anunturile blocate vor fi inlocuite de anunturi din reteaua proprie a companiei Brave, cu posibilitatea de a fi mai usoare, mai rapide si fara a deranja vizualizarea site-urilor.

Setarea blocarii anunturilor poate fi activata de utilizatori in schimbul unei sume lunare fixe. Utilizatorul poate selecta, de asemenea, o suma dintre mai multe optiuni disponibile sau o suma de bani supusa unei limite superioare sau poate alege chiar si alternativa de punere in aplicare a acestui c7.

Pe de alta parte, utilizand o alta modalitate oferita de Brave, agentii de publicitate trebuie sa plateasca pentru un anumit numar de anunturi, iar acesti bani vor fi adaugati intr-un cont, care va include suma banilor generati de vizite, la anunturile publicate. Aceasta suma va fi distribuita dupa cum urmeaza: 15% va fi acordata agentilor de publicitate, 15% pentru software-ul Brave; alte 15% vor fi distribuite intre utilizatori, si 55% acordate site-urile care vor publica anunturile.

Conditii de verificare, pentru plati!

Pentru a primi plati, utilizatorii si editorii trebuie sa fi verificti in walletul BitGo, si trebuie sa utilizeze API-ul OAuth al companiei. Intrucat vor primi, in general, plati pentru sume mici, cerintele pentru verificarea conturilor de utilizator vor fi mai mici; pentru a face acest lucru, vor avea nevoie doar de un numar de telefon si o adresa de e-mail.

In cadrul acestei alternative oferite de Brave, reclamele disponibile pe site-urile sunt diferite de cele traditionale sunt mai sigur si mai rapide, astfel incat sa nu afecteze in mod negativ protectia utilizatorilor browser-ului in securitate si eficienta. In plus, browserul va avea un istoric de publicitate care permite identificarea intereselor utilizatorilor pentru a prezenta numai anunturi relevante legate de aceste interese.

Estimari curajoase de a implementa acest instrument incepand cu luna viitoare, cand va fi lansarea unei noi versiuni, care va permite verificarea functionarii acestuia. In special, avand in vedere caracteristicile sale si caracterul sau inovator, acest instrument are potentialul de a deveni o alternativa, pentru restul browserelor.