Castiga bani cu ajutorul unui browser

Castiga bani cu ajutorul unui browser! Permite browserului tau (Mozilla, Chrome sau Opera) sa rezolve sarcini complexe si tu sa obti bani reali fara sa faci absolut nimic!

Cum functioneaza?

Programul desfasoara sarcini matematice complexe, iar computerul tau va deveni parte a retelei MinePrize de calcul. Serverele MinePrize vor da o lucrare pentru computerul tau si computerul va trimite munca finalizată inapoi la ei. Vei primi recompense pentru fiecare parte completa de PC-ul tau. Pentru a finaliza fiecare lucrare in parte durata este de cateva secunde pana la cateva minute, in functie de puterea computerului tau.

Cum obtin banii?

Punctele colectate pot fi schimbate pentru USD si vor fi platite prin PayPal sau alte poertofele de plata. De asemenea, puteti alege unul dintre premii de pe site, si va fi trimis la adresa ta in cel mai scurt timp.

Cat pot castiga?

Depinde ce tip de procesor are calculatorul tau. In principiu, hardware-ul de varf computeaza mai multa munca si clar, castigul va fi mult mai mare. Poti sa testezi aplicatia pentru a vedea cate puncte poti obtine. De asemenea, poti creste „intensitatea” sarcinilor de calcul pentru a obtine un casti mult mai rapid. Si cel mai bun lucru este ca, primesti gratis primele 1 000 000 de puncte doar pentru inscriere.

Pot rula MINEPRIZE pe mai multe PC-uri?

Cu siguranta! Cu cat lucreaza mai multe calculatoare, cu atat si catigul este mai mare. Toate punctele sunt colectate de la toate PC-URI, si vor intra direct in contul tau principal, deschis pe MinePrize.

Castiga bani cu ajutorul unui browser

Pot rula MINEPRIZE in mai multe browsere pe un singur computer?

Nu ar trebui sa faceti acest lucru deoarece fiecare browser utilizeaza mai multe resurse din sistemul computerului, prin urmare veti castiga mai putine puncte la sfarsit. Cea mai bună modalitate este sa utilizti un browser cu o singură fila de calcul pe computer si sa cresteti puterea de lucru.

Deschide-ti un cont MinePRIZE si incepe sa castigi imediat bani cu browser-ul tau.

Aici gasesti si alte variante de minare bitcoin, clik si vezi despre ce este vorba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.