Castiga bani cu reteaua virtuala mobila Miracle Tele

Castiga bani cu reteaua virtuala mobila Miracle Tele! Operatorul de retele virtuale mobile Miracle Tele a lansat detalii despre vanzarile de Token in curs de desfasurare, unde fondurile stranse vor fi utilizate pentru a crea servicii de retea mobila descentralizata.

Telefoanele mobile si infrastructura asociata au devenit o parte cruciala a vietii de astazi. O noutate accesibila de catre bogati la un moment dat, este greu de imaginat o lume fara telefon mobil acum. Serviciile mobile au devenit mai ieftine pe parcursul anilor, dar sunt inca foarte scumpe. Scara imensa a infrastructurii, cum ar fi turnurile de semnalizare, hardware-ul de comunicatii, echipa de operatiuni, reparatii si intretinere, reprezinta un cost semnificativ si toate acestea sunt transmise consumatorilor prin ratele de apeluri si pachete de date.

Companiile sunt, de asemenea, mai putin dornici sa furnizeze servicii gratuite, iar fiecare adaugare de servicii cu valoare adaugata inseamna o crestere a tarifelor respective. Cu hartii grele, contracte si conditii de serviciu obositoare, operatorii de telefonie mobila nu reușesc sa ofere ceea ce cauta un utilizator modern. Acum, folosind blockchain pentru a crea o retea mobila descentralizata, Miracle Tele permite oricui din orice tara sa-si foloseasca serviciul si sa schimbe modul in care comunica.

Miracle Tele’s Miracle Answer

Bazandu-se pe tehnologia blockchain pentru a furniza o retea si pentru a comunica, Miracle Tele nu are nevoie de hardware sau infrastructuri conventionale pentru a functiona. Aceasta inseamna o reducere uriasa a cheltuielilor de operare si, prin urmare, operatorul Mobile Virtual Network (MVN) este capabil sa ofere servicii de comunicatii de voce si internet la preturi foarte reduse.

Fiind o retea virtuala care va functiona in mai mult de 163 de tari, Miracle Tele nu are taxe de roaming, deoarece toate apelurile sunt tratate ca apeluri locale. Tarifele pentru iesiri se ridica la o suma forfetara de 0,20 EUR, iar apelurile primite sunt gratuite. Datele privind tarifele sunt, de asemenea, cele mai scazute din industria de telefonie mobila, dar variaza de la o tara la alta. Unele dintre celelalte beneficii ale Miracle Tele sunt:

Pay as you go:

Miracle Tele nu necesită contracte si nu necesita documentatie pentru inscriere (cu exceptia unui nume si a unei adrese, astfel incat cartela SIM poate fi expediata).

Numere virtuale: utilizatorii pot selecta orice numar de numere virtuale aaa cum doresc. Numerele virtuale din SUA, UE, Canada, Australia si multe alte tari sunt disponibile intre 2 si 3 EUR, cu o taxa lunara cuprinsa intre 0,5 si 1,5 EUR. Pachetele de date sunt independente, iar utilizatorii pot naviga pe internet fara a avea nevoie de unul.

Servicii gratuite:

Ce se intalnesc in cadrul retelei WhatsApp si Telegram?
UPS de top in mai multe valute: Reteaua accepta un numar de valute criptate si fiat pentru completarea creditului mobil.

Program de recompensa: Utilizatorii pot sa-si imparta token-urile TELE pe platforma si sa primeasca recompense in mai multe valute criptate si fiat. Recompensele se bazeaza pe 40% din profitul net pe doua saptamani impartit intre detinatorii de jetoane (tokeni).

Lansarea planificata a blocului propriu in 2020, asta inseamna ca va fi posibil sa se evite costurile de tranzactionare si tranzacțiile blocului Ethereum si sa se ofere rate mult mai ieftine.

TELE, spre deosebire de alte jetoane, va fi, de asemenea, rezistent la fluctuatia pietei dupa finalizarea ICO, si listarea ulterioara pe burse, deoarece valoarea simbolica va fi legata direct de serviciile de telecomunicatii, și totusi tangibil in acelasi timp.

Daca vrei sa faci parte din aceasta comunitate, este foarte simplu, te inscri si achizitionezi tokeni la un pret mic, si vanzi la un pret mare dupa lansarea oficiala de TLTE.

Deschide cont si castiga bani cu reteaua virtuala mobila Miracle Tele

Poate te intereseaza: Transfer de bani intre portofele