Castiga bani din pronosticuri

Castiga bani din pronosticuri online cu Top Sports Predictions! o pagina noua, ce iti ofera posibilitatea de a castiga bani pe net direct de acasa. Personalul ce administreaza pagina este de mare incredere, site-ul are o transparenta de 100% la suta. Te poti inregistra rapid si incepe sa castigi bani saptamanal. Platile se fac in mod automat in fiecare zi de Luni, orele 9.00.

Cum se castiga bani cu acest site? urmareste video tutorialul explicativ,
direct de aici: NOU! TOP SPORTS PREDICTIONS

Ce avantaje ofera pagina?
– Saptamanal primesti 5 pronosticuri gratis
– Vizionarea in timp real a rezultatelor tale
– Participarea in mod automat la concursul cu premii in bani (USD)
– Posibilitatea de achizitionare pronosticuri
– Plata in mod automat prin procesorul PAYEER, s.a.m.d.

Cum se calculeaza un pronostic?
– Pentru fiecare pronostic corect vei primi punctele respectivului eveniment care se vor inmulti cu punctele tale totale (ex. 4.32 x 1.40 = 6.048 puncte), iar daca pronosticul este gresit atunci se vor imparti punctele tale totale la punctele respectivului eveniment (ex. 4.32 / 1.40 = 3.086 puncte). Punctajul oricarui utilizator nu va cobori sub valoarea 1 (chiar daca vor fi pronosticuri ne-castigatoare). La o noua etapa se vor reseta la valoarea 1 (unu).

– Orice pronostic plasat va costa 0.10$;
– Fiecare participant va primi din oficiu îi fiecare saptamana 5 pronosticuri gratuite! (5 pronosticuri x 0.10$ = 0.50$);

Totul va fi transparent! Se vor vedea toate tranzactiile utilizatorilor (incarcare cont, pronosticuri plasate, castiguri obtinute);

Castiga bani din pronosticuri

– IMPORTANT – pronosticurile se vor putea efectua pana cu 5 minute inaintea orei inceperii evenimentului respectiv. Cu 5 minunte inainte de ora stabilita de incepere a evenimentului se va opri posibilitatea de a efectua pronosticuri la acel eveniment si tot atunci va fi vizibila public lista cu toate pronosticurile utilizatorilor realizate pentru acel eveniment – asta pentru o transparenta totala.

Top Sports Predictions, are o sectiune de refferali, deci, poti sa-ti maresti castigul prin persoanele pe care le poti afilia in grupul tau. Primesti 10% din pronosticurile lor.

Constituire Fond saptamanal de premiere!
Din fiecare pronostic efectuat se va distribui procentual dupa cum urmeaza:

1. 10% – se trimite pentru comision afiliere;
2. 20% – pentru mentenanță website;
3. 70% – se adaugă la fondul de premiere pentru etapa urmatoare.

Castiga bani din pronosticuri
Primii 10 clasati vor primi premii in USD procentual, in functie de locul ocupat in clasament.
Tot timpul o etapa noua va incepe in fiecare saptamana exact in ziua de luni ora 9:00, cand se vor da si premiile in USD pentru etapa anterioara si se vor reseta punctele fiecarui participant la valoarea initiala, urmand sa inceapa etapa noua.

Pentru a deschide un cont pe Top Sports Predictions – INREGISTRARE RAPIDA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.