Castiga bani din sondaje plata in euro

castiga bani din sondajeCastiga bani din sondaje plata in euro. Marketagent, o pagina web de sondaje online, ce plateste in euro, fiecare chestionar completat pana la final. Opinia ta este importanta iar exprimarea acesteia este rasplatita, determini trenduri viitoare si castigai bani lichizi la fiecare chestionar.

In calitate de respondent vrei sa determini prin opinia ta trendurile si produsele viitoare, sa participi la chestionare si sa castigi bani online, fiecare chestionar este platit cu o anumita cantitate de bani, in functie de durata si complxitatea lui. Plata incepe de la 1 euro si ajunge pana la 100 euro/sondaj.

1. Inregistreaz-te acum pe Marketagent
2. Participa la sondaje este gratuit.
3. Minumul de retragere este de 2 euro.
4. Plata se face prin PayPal sau transfer bancar.

Castiga bani din sondaje plata in euro

Recomandare! Castiga bani din sondaje plata in euro!
Dupa ce te-ai inscris, urmareste cu atentie primul mesaj care iti soseste pe adresa de email! este foarte important sa raspunzi la acel mesaj, de el depinde frecventa sondajelor pe care le primesti in viitor. Daca pierzi acest prim mesaj, Marketagent considera ca nu esti ineresat in completarea de sondaje, si posibil sa nu mai primesti nici un sondaj, sau daca vei primii vor fi foarte rare.

Daca esti interesat/a si de alte afaceri pe net, unde se poate castiga bani de acasa, urmarete canalul meu oficial de YouTube, vei gasi modalitati de a face bani cu sau fara investitii, de a castiga bitcoin etc.

DOVADA PLATA – PANEL DE SONDAJE MARKETAGENT

dovada plata marketagent

loading…


Un comentariu la „Castiga bani din sondaje plata in euro

  • august 24, 2017 la 2:53 pm
    Permalink

    Luna August a fost speciala, s-au primit in total 10 sondaje cu o valoare de 50 euro.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.