Castiga bani garantat din sondaje platite

Castiga bani garantat din sondaje platite cu unul dintre cele mai bune panele de sondare de pe net.
Future Talkers, ofera sondaje platite in euro, pentru fiecare chestionar completat pana la final, se castiga o anumita suma de euro in functie de complexitatea si timpul alocat finalizari lui.

A deveni un participant inseamna ca parerea ta va fi auzita! Nu doar prin completarea chestionarelor online, dar si prin participarea la una din comunitatile de sondare ale InSites Consulting.Future Talkers iti ofera acces la cele mai recente si inovatoare cercetari, unde poti afla cat mai multe despre brand-uri si de a le transmite acestora ceea ce crezi!

Timpul tau este pretios, vei fi rasplatit pentru eforturile tale! Pentru fiecare participare la sondaje, vei castiga bani. Imediat ce in cont ai adunat 7,50€ (sau moneda locala echivalenta), poti sa-ti retragi banii via PayPal sau o alta alternativa specifica tarii tale, acolo unde nu este acceptata plata prin PayPal. Fi cu ochii-n patru, deoarece noi optiuni de retrage a castigurilorvor fi disponibile in curand!

Ce este „participare reusite”?
Prin „participare reusita” se intelege ca profilul tau trebuie sa corespundă criteriilor Future Talks, si ca vei participa la chestionarele propuse, precum finalizarea unui sondaj, sau participarea activa la anumite discutii dintr-o comunitate de cercetare. Alegerea se face de catre institutul de cercetare in anumite conditii.

Cum functioneaza?
Future Talker iti trimite in mod regulat invitaii la sondaje direct prin e-mail, si de a participa la proiectele de cercetare. In fiecare e-mail este detaliat in mod clar cat efort este solicitat din partea ta (lungimea chestionarului, durata completarii acestuia) si in ce mod vei fi platit(a).

Castiga bani garantat din sondaje platite!
Pentru inscriere in Future Talkers, ai nevoie de invitatie, si o gasesti AICI

Multumesc anticipat, daca lasati un comentariu de aprecierea pentru munca depusa de mine pe acest site.

DOVADA PLATA!

loading…


2 comentarii la „Castiga bani garantat din sondaje platite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.