Castiga bani pe net cu FanSlave

Castiga bani pe net cu FanSlave! aceasta pagina ne va servi atat pentru a obtine fani pe oricare din retelele noastre sociale, si mai interesant, sunt castiguri de bani reali din vizitarea, abonarea sau comentariile adaugatepe retelelor de socializare, precum: facebook, twitter, gogle+, etc.

1. Pentru a obtine fani: Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi in contul tau FanSlave, toate retele sociale la care esti abonat, si de a face schimburi cu alti utilizatori, de exemplu, dai un like, faci un comentariu, etc … in canalele altor persoane si la schimb tu castigi monede cu acestea, poti publica retele tale, astfel incat acestea sa fie vizitate, sa primesti lick-uri, comentarii, etc.

2. Pentru a face bani: Trebuie sa facem acelasi lucru, vizitezi alte canale, ate abonezi, dai licke-uri etc … si vei fi platit cu o suma de monede, cu fiecare acțiune realizata. Aceste monede le poti schimba in bani reali (euro) si se poate retrage prin PayPal, cand vei ajunge la minimul de retragere permis de FanSlave.

make-money-468x60-2

Castiga bani pe net cu FanSlave! Comisioane,
In FanSlave se castiga comisioane din vizite, aboneari, Like, etc .. la diferite canale ale altor utilizatori, pentru fiecare actiune se castiga o anumita suma de monede, care poate fi de la 2 monede pe actiune, 4 monede, 8 monede sau chiar mai multe, in functie de complexitatea repectivei actiuni.

„Minimul cererile de retragere este de 15$ sau 3000 de monede, la un calcul simplu, fiecare moneda valoreaza 0.005 euro, pare putin asa este? eu zic ca nu! daca va implicati 15 euro se castiga in 2 zile“.

Alte castiguri,
FanSlave contine doua nivele de referali, adica vei castiga comisioane pentru toti utilizatorii invitati:
– Recomandări la nivel 1: Castigi 15% din toate monedele pe care le genereaza.
– Recomandari nivel 2: Castigi 1,5% din toate monedele pe care le genereaza.

Pentru inscriere clik FANSLAVE

Castiga bani pe net cu FanSlave

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.