Castiga bani pe net gratis

Castiga bani pe net gratis, cum este posibil? metodele sunt diverse, insa dor unele dintre ele iti ofera posibilitatea de a castiga bani gratis fara sa pierzi timpul degeaba. Printre aceste metode se afla una foarte la moda in zilele noastre si anume castigul de crypto monede cum ar fi: bitcoin, dogecoin, litecoin, dash, etc. aceste monede pot fi schimbate ulterior in bani reali DOLARI, EURO sau RON.

In acest articol va prezint cele mai populare site (generatore de crypto moneda) ce ofera un castig variabil la un interval de timp prestabilit. Ai nevoie de un portofel (wallet) unde sa depozitezi aceste monede si de timp pentru a castiga bani de acasa. Fiecare site ofera castiguri variabile in functie de moneda castigata.

Ce este CoinPont?

mini wallet cryproCoinPot este un Microwallet excelent si gratuit, care va permite primirea, trimiterea si schimbul de criptomoneda in mod foarte simplu. Acest microwallet este asociat cu unele dintre paginile fauce si generatoare, cele mai fiabile si veterane in sectorul criptocurrency. In prezent, CoinPot este in continua crestere. In acest moment accepta Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dash (DASH), Dogecoin (DOGE) si Litecoin (LTC). Toate site-urile prezentate mai jos foloseste urmatorul microwallet, deschide-ti cont CoinPot

Cum te inregistrezi pe site-uri?

Dupa ce ti-ai deschis cont CoinPro, poti incepe sa te inregistrezi pe fiecare din generatoarele urmatoare, ai nevoie doar de adresa de email (este aceeasi adresa prin care ti-ai deschis cont in CoinPot)!

crypto bitcoincrypto litecoincrypto dogecoincrypto dashcrypto bitcoincash
castiga bitcoin gratiscastiga litecoin gratiscastiga dogecoin gratiscastiga dash gratiscastiga bitcoin cash gratis
castiga bitcoin cu dailyfreebitsIn curand …In curand …In curand …In curand …
castiga satoshi cu bitfunIn curand …In curand …In curand …In curand …
bitcoin cu FreeBitcoinIn curand …In curand …In curand …In curand …

Aici poti schimba cryptomonede in bani reali, afla cum se face

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.