Castiga bitcoin gratis cu faimosul joc Bandirun

Castiga bitcoin gratis cu faimosul joc Bandirun!
Ce este BANDIRUN? un noul joc online in care se castiga satochis nelimitat!!! Creatorii acestui joc sunt aceias care au lansat si jocul TOMYGAME (il gasesti aici), acest robinet oferind si el nelimitat satoshi. Alege sa joci pe ambele pagini, si vei castiga satoshi zilnic, la sfarsit de luna poti transforma tot castigul in bani reali.

Cum deschizi un cont pe Bandirun?
1. Inregistreaza-te gratis de AICI
2. Completaza datele din formularul de inscriere
3. Intra pe cont cu un clik pe butonul LOGIN

bandirun

Cum se castiga din acest joc?
1. In sectiunea principala a jocului trebuie sa aduni castigurile. Un personaj animat care se executa si colecteaza fructe pe drum, si atunci cand sa adunat 50 fructe, trebuie sa le treci la nivelul urmator, trebuie doar sa ai fereastra browser-ului deschisa si cand indica „next level” dai clic pentru a continua. Poti colecta nelimitat cate, fructe doresti, apoi du-te la secțiune „MARKET” si schimbarea toate fructele in satochis si gata.
2. Se mai poate catiga satoshi si prin recomandari! primesti 20% in plus de la fiecare persoana afiliata care sa inscris si catiga bitcoin cu Bandirun. In sectiunea „Friends”, gasesti un link de afiliere, si cateva bannere pentru a face promovare jocului.

Castiga bitcoin gratis cu faimosul joc Bandirun!
ATENTIE! nu incerca sa-ti faci mai multe conturi, iti va anula contul si vei pierde tot ce ai castiga, fara posibilitatea de a deschide altul de pe acelasi IP.

NU UITA! poti castiga mii de satoshi zilnic, fara prea mare efort din partea ta.
Daca totusi nu ai inteles cum trebuie sa lucrezi cu aceasta pagina, in continuare gasesti un video tutoarial explicativ: Cum sa castigi bitcoin gratis, aproape fara sa faci nimic, dupa vizionare cu sigurata totul va fi clar pentru tine, in ce priveste BANDIRUN. SUCCES!

Castiga bitcoin gratis cu faimosul joc Bandirun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.