Castiga bitcoin gratis la fiecare 15 minute

Castiga bitcoin gratis la fiecare 15 minute! o noua modalitate de a castiga bitcoin zi de zi, cu Bonus Bitcoin, un faucet complet gratuit care plateste pana la 5.000 de sateshi la fiecare 15 minute.

– De asemenea, la sfarsitul fiecărei zile (in juru de miezu noptii UTC) vei primi un bonus automat de 5% adaugat la soldul contului tau curent – cu conditia sa fi facut cel putin o cerere de retragere in ziua precedenta.

– Poti solicita retragerea in orice moment, atata timp cat soldul tau este de cel putin 10.000 de satioshi. Nu exista nicio taxa pentru retragere. Toate solicitarile de retragere sunt procesate si platite direct in portofelul tau bitcoin in 24 de ore.

– De asemenea, Bonus Bitcoin ofera si un program de afiliere: invita-ti prietenii si colegii sa se inscrie utilizând link-ul tau de recomandare si vei primi un comision de 50% din fiecare retragere pe care o fac acestea.

Castiga bitcoin gratis la fiecare 15 minute
Castiga bitcoin gratis la fiecare 15 minute

Se mai poate castiga din bonusuri, promotii și concursuri

Dupa cum sugereaza si numele site-ului Bonus Bitcoin, ofera zilinc o varietate de moduri de ati marii castigurile prin intermediul programelor Bonus – impreuna cu promotii si concursuri frecvente.

Cea mai buna modalitate de a tine pasul cu acest lucru este sa le urmariti pagina Facebook sau pe Twitter unde se anuntata ultimele noutati.

ATENTIE! Blocarea anunturilor
Daca se descopera că ati blocat anunturi sau ca nu apare in browserul tau web, atunci te impiedicăm sa faci o retragere. Daca nu se afiseaza niciun anunț, atunci trebuie sa le blocheze ceva pe browser / dispozitiv. Poate fi un plug-in sau o extensie a browserului de blocare a anunturilor. Daca da, dezactiveaza pluginul / software-ul browserului de blocare a anunturilor sau adauga pagina Bonus Bitcoin in lista de exceptii.

Castiga bitcoin gratis la fiecare 15 minute!

Pentru a deschide cont si a incepe sa castigi bitcoin clik pe Bonus Bitcoin Gratis

Castiga bitcoin gratis la fiecare 15 minute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.