Castiga bitcoin gratis la fiecare ora cu DailyFreeBits

Castiga bitcoin gratis la fiecare ora cu DailyFreeBits! Ce este un robinet Bitcoin? Un robinet Bitcoin este un site care ofera utilizatorilor sai cantitati mici de Bitcoins fara a face nimic. In mod normal, trebuie sa introduci adresa ta de Bitcoin si sa rezolvi un cod captcha dupa care vei fi platit. Acest generator faucet se sponsorizeaza din anunturi, dar aceste anunturi lucreaza numai pentru a mentine robinetul in viata si pentru a acoperi costurile. Inscrie-te acum gratuit si castiga primii tai bitcoin.

Care este diferenta intre DailyFreeBits si alte pagini faucet?
Daily Free Bits este mai sigur decat restul de pagini faucet obisnuite. Aceasta este sustinut de calcule si fonduri adecvate pentru a mențtine robinetul îi viata pentru o perioada cat mai lunga de timp. Ofera recompense mai mari decât celelalte robinete si consuma mult mai putin timp pentru utilizatorii sai. Utilizatorii pot solicita recompense la fiecare 60 de minute. De asemenea, oferim o oportunitate de a castiga 25% din castigurile afiliatilor adusi de tine.

Castiga bitcoin gratis la fiecare ora cu DailyFreeBits!
Se poate castiga o suma frumoasa cu acest generator?
Da de ce nu? Se ofera un comision de 25% pe viata. Un exemplu: Sa spunem ca ai 100 de afiliati activi care castiga zilnic 2000 Satoshi. 25% din 2000 Satoshi sunt 500 Satoshi, castig la fiecare ora. Deci 100 x 500 = 50.000 Satoshi zilnic!

Castiga bitcoin gratis la fiecare ora cu DailyFreeBits

Castiga bitcoin gratis la fiecare ora cu DailyFreeBits!
Permiteti-mi sa va spun ca nu este greu sa aduci referali pentru a castiga Bitcoin, doar trebuie sa folosesti link-ul tau de afiliere si sa-l postezi pe site-uri Bitcoin, retele de socializare, forumuri, etc.. Iti spun din experienta mea personala ca poti obtine sute de refferali cu usurinta doar cu o suma mică de bani investita in publicitate.

Cum te inscrii in acest faucet?
Pentru a te inscrie in DailyFreeBits ai nevoie nevoie de un portofel Bitcoin. Poti obtine un portofel Bitcoin gratuit, cum ar fi Coinbase sau Cryptonator, pentru a obtine o adresă. Pe DailyFreeBits, te inregistrezi direct cu adresa de bitcoin, iar aceasta adresa Bitcoin devine id-ul tau de conectare. NU UITA! sa utilizezi aceeasi adresa de fiecare data cand a soliciti recompensa, deoarece soldurile tale vor fi stocate in baza de date pentru respectiva adresa Bitcoin.

Cat se poate castig?
Poti castiga intre 100 si 1200 Satoshi de fiecare dată cand ceri recompensa si o poti cere de 24 de ori pe zi. Deci, un calcul mediu a castigurilor il poti face singur.

Cand imi pot solicita plata?
Poti solicita plata atunci cand atingi pragul minim de 2000 Satoshi.

Cat timp este nevoie pentru a primi plata?
Plătile sunt trimise de la sfarsitul zilei in Faucethub. Toate platile sunt stocate acolo pana cand ai acumulat cel putin 13000 de satoshi. Faucethub trimit plăti la adresa ta de bitcoin atunci cand ai peste 13000 de satoshi acumulati pentru a evita taxele de tranzactie ridicate pentru platile mai mici.

Castiga bitcoin gratis la fiecare ora cu DailyFreeBits

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.