Castiga bitcoin gratuit din vizitare anunturi

Castiga bitcoin gratuit din vizitare anunturi! BTCclicks este o alternativa buna de a castiga bitcoin gratuit in comparatie cu paginile de investitii unde se castiga bitcoin rapid, doar, daca se investeste o suma de bani.

Ce este bitcoin?
Bitcoin este o monedă virtuala on-line sigura. Este deja acceptat ca metoda de plata de catre multi furnizori online si offline, de servicii.

Ce este BTCclicks si cum functioneaza?
BTCclicks este o platformă de clik-uri publicitate, si unde membrii pot da clic pe anunturi, si a catiga bitcoins sau in cazul agentiilor de publicitate, care doresc sa-si promoveze anumite produse cu plata in bitcoin.

Cum se rezolva anunturile?
1. Click pe anunt,
2. Asteapta timpul alocat anuntului
(in general anunturile au un timp de vizionare cuprins intre 10 si 60 secunde)
3. Click buton „Submit”
4. Inchide pagina anuntului
5. Repeta operatiunea cu urmatorul anunt

Daca folosesti ca si navigator: Mozilla, Internet Explorer, si cronometrul nu porneste atunci cand site-ul nu se incarca, incearca sa utilizezi Google Chrome.

BTCClicks

BTCclicks, ofera zilnic intre 15 si 30 anunturi de rezolvat, fiecare anunt cu o durata cuprinsa intre 15 secunde si un minut. Plata per anunt este diferita, se poateste de la 25 satoshi pana la 400 satoshi/anunt, (pentru cine nu stie, satoshi este o diviziunea a bitcoin).

Castiga bitcoin gratuit din vizitare anunturi!
Cryptomoneda Bitcoin castigata se depune intr-un portofel virtual (wallet), daca nu ai asa ceva! poti deschide un cont wallet direct de aici, pentru fiecare portofel gasesti explicatii despre cum deschizi cont, este suficient sa alegi unul si te timite pe pagina de informatii: Payeer, Coin Payments, OKPay

Care este minimul de retrager?
Suma minima de retragere este 0.10 mBTC. Daca se retrage la o adresa de Bitcoin o cantitate mai mică de 10 mBTC, plata va intarzia cu pana la 24 de ore si se percepe o taxa de 1,5%. Toate platile sunt procesate instantaneu, daca nu primesti plata din orice motiv, poti pur si simplu sa incerti din nou mai tarziu.

Care este politica BTCclicks fata de mai multe conturi?
Nu ai voie sa detii mai mult de un cont! deci mare ATENTIE! nu folositi conturi multiple, vi le inchide si pierdeti toti banii castigati. Pentru a deschide un cont clik BTCclicks

Castiga bitcoin gratuit din vizitare anunturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.