Castiga bitcoin gratuit la inscriere

Castiga bitcoin gratuit la inscriere! Din ce in ce mai multi roamni sunt in cautare de castiguri in bani sau bitcoin pe net, din acest motiv, iti prezint in acest articol noua pagina de clik-uri BitVic, ofera 500 satoshi gratuit doar pentru ca iti deschizi un cont, si pana la 400 satoshi pentru fiecate clik pe un anunt vizitat.

Daca esti la inceput de drum in ce priveste castigurile de bani pe net, si in special bitcoin, poti sa incepi a castiga zilnic cu aceasta pagina. Satoshi castigati trebuiesc depozitati intr-un cont de bitcoin, mai tarziu poti sa ii schimbi in bani reali si retrage pe un card de debit sau direct intr-un cont bancar in moneda locala.

bitvic

Castiga bitcoin gratuit la inscriere! Cateva informatii despre BitVic
– Poti solicita o retragere imediatce ce suma minimă necesara de 15000 satoshi (0.00015000 BTC) a fost atinsa. Platile se fac o data pe saptamana, mai precis in ziua de Vineri a fiecarei saptamani.

– Vizitarea reclamelor dureaza de la 10 secunde pana la un minut/anunt, si plata incepe de la 30 satoshi pana la 400 satoshi/anunt.

– Se poate castiga suplimentar 50% de la fiecare afiliat inscris in grupa ta, pentru fiecare reclama vizitata de acesta. Cu cat mai multe persoane in grupul tau cu atat castigul este mai mare.

– Dupa ce ai vizitat cele 15-30 reclame alocate zilnic, poti reveni dupa 24 ore pentru a castiga din nou satoshi.

– Pentru a proteja sistemul de publicitate BtcVic este permis numai un singur cont pe gospodarie. Aceasta regula se aplicată cu strictete. Daca se constata incalcarea acestei regului, contul respectiv este suspendat, iar comisioanele incasate sunt imediat returnate agentului de publicitate.

Daca nu ai un portofel bitcoin, gasesti in sectiunea „Portifel bitcoin” cateva dintre cele mai cunoscute si sigure waltets de pe Internet. Trebuie doar sa alegi unul, si sa-ti deschizi un cont virtual, imediat vei beneficia de o adresa bitcoin ce o poti folosi la retragere de castiguri indiferent de pagina la care lucrezi, conditia fiind sa plateasca in bitcoin respectiva. Pentru inscriere, clik pe BitVic

Castiga bitcoin gratuit la inscriere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.