Castiga Bitcoins cu TokenAd

Echipa TokenAd este gata sa anunte inca un alt mod de a face profit, de data aceasta chiar fara a detine un site web. Programul de Referire TokenAd este oficial live! Castiga Bitcoins cu TokenAd

Cum functioneaza?

La inregistrarea in reteaua TokenAd, sistemul genereaza automat un link de referal care este unic pentru fiecare cont.

-Poti plasa link-ul tau personal oriunde pe un site-ului web: int-unblog sau pe forumuri, in Social Media, in subiecte de comentarii etc.

– Fiecare persoana care se inscrie utilizând aceste link-uri iti va aduce un castig de 5% pe intreaga durata a comisionului. Un bonus frumos, nu-i asa?

Castiga Bitcoins cu TokenAd

Castiga Bitcoins cu TokenAd

Cea mai eficientă modalitate de a atrage referali este scrierea unei recenzii sau inregistrarea unui tutorial pe Youtube despre serviciile TokenAd.

Este o modalitate excelenta de ati angaja spectatorii, de a oferi informatii utile si de ai incuraja sa se inregistreze in acelasi timp. Nu este nevoie de articole si clipuri lungi si obositoare!

– furnizeaza doar informatii esentiale despre retea si impartaseste povestea de succes impreuna cu sfaturi si trucuri utile de generare de bani.

Incepe acum, si primesti venituri pasive suplimentare

Comisioanele pe care le primesti sunt constante, ceea ce inseamnă ca veniturile tale vor creste odata cu numarul de persoane pe care le-ai referit la reteaua TokenAd.

– Nici macar nu trebuie sa deti un site web – poti castiga pur si simplu prin atragerea altor webmasteri pentru a genera bani cu TokenAd.

Daca esti hotarat sa castigi un venit pasiv pe termen lung, nu-ti ramane decat sa-ti deschizi un cont pe TokenAD, viitorul financiar va fi mai bun pentru tine. Pentru ati deschide un cont gratis este suficient sa accesezi urmatorul link, si bani nu vor intarzia sa apara in contul tau:

Castiga bani pe net cu TokenAd