Castiga gratis bitcoin cu Tomy Game

Castiga gratis bitcoin cu Tomy Game! Noul robinet pentru a castiga Bitcoin zilnic. Aceasta generator de bitcoin este administrat de acelasi creator al cunoscutului joc CetoBeto. Nu pierde timpul si incepe sa castigi mai mult de 120 de satoshis pe ora. Daca cunosti jocul Cetobeto, iti este foarte usor sa lucrezi cu TomyGame, deoarece acesta are acelasi design si aceleasi functii si caracteristici, acest robinet este lansat de putina timp, si este printre cele mai bune din lume pentru fiabilitatea si stabilitatea lor atunci cand vorbim de plata in bitcoin.

Modalitati de a castiga in TomyGame bitcoin!
– Daily gift: unde poti revendica 120 satoshi/zi
– Explore: unde gasesti premii misterioase cand deschizi cutia surpriza
– Digg: zilnic ai 15 incercari si primesti o cantitate de satoshi
– Chose: zona unde Jerry colecteaza branza, si tu primesti cadouri nelimitate in satoshi.
Timp de asteptare pana Jerry ajunge la acasa cu branza! va dura ~ 4 minute atunci cand exista un numar suficient de cascaval pe farfurie, si ~ 10 minute, atunci cand nu exista suficient cascaval. Pentru fiecare transport de cascaval primesti o cantitate de 30 satoshi/transport.

Un video tutorial explicativ, despre cum deschizi cont si cum castigi bitcoin in TomiGame, clik pe urmatorul link: Castiga bitcoin gratis cu Tomy Game, profita de aceasta oportunitate!

tomygame

Tom Bit Jerry: in asteptare:
Players: in functie de stelele pe care le colectezi in joc, poti sa treci la un nivel superior si sa castigi mai multi satoshi/ora. In acest joc poti castiga un minim de 120 si un maxim 250 satoshi/ora in functie de nivelul la care ai ajuns. Plata se face automat in mini portifelul bitcoin FauceHub, cand atingi un minim 20.000 satoshi poti transfera aceasta suma din FauceHub in portofelul tau bitcoin. Nu ai cont FaucetHub? Deschide unul ACUM

Ce este un mini portofel ?
Este un intermediar intre o pagina ce plateste cantitati mici de satoshi si un portofel virtual bitcoin, unde se acespta transfer de satoshi in canitati superioare a 20.000 satoshi.

Castiga gratis bitcoin cu Tomy Game!
Ce mai astepti? deschide cont TomyGame ACUM si castiga bitcoin gratis la fiecare ora

Castiga gratis bitcoin cu Tomy Game

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.