Castiga gratuit bitcoin cu Freebitcoin

Castiga gratuit bitcoin cu Freebitcoin
Castiga gratuit bitcoin cu Freebitcoin! Este cel mai bun site din mediul online, ce ofera la fiecare ora posibilitatea de a castiga pana la 0.90BTC (bitcoin) respectiv 200$. Modalitatea de castig este foarte simpla, intri la sectiunea „FREE PLAY”, si la fiecare ora rezolvi un cod CAPTCHA.

Daca ai noroc si extragi numarul 10000, primesti echivalentul in Bitcoin a 200$. Celelalte sume din tabel reprezinta echivalentul a 20$, 2$, 0.2$, 0.02$, 0.002$, aceste sume nu sunt fixe, ele variaza in functie de pretul bitcoin, in acest moment, 1 BTC = 1200$. Ok, desi ai impresia ca nu se poate castiga sume asa mari, incat sa ajungi la 250$, este fals, chiar se poate castiga. Mai jos in acest articol, vei gasi un link care un video tutorial, unde se poate observa cum se face o extragere si care este castigul.

Freebitcoin, detine si un program de afiliere (link + banner), pentru fiecare prieten inscris, primesti 50% din ce castiga el, dar fara sa-i fie afectat bugetul personal. Mai poti catiga bitcoin si dintr-un joc, pe care il gasesti la sectiunea „MULTIPLY BTC”, aici poti castiga din pariuri la ruleta folosind BTC castigati! eu iti recomand prima varianta, recrutarea de afiliati, a 2-a varianta este foarte riscanta, daca nu te opreti la timp si continui sa pariezi, poti pierde tot ce ai castigat.

Castiga gratuit bitcoin cu Freebitcoin! Cum te inregistrezi, cum adaugi o adresa de bitcoin si cum retragi bitcoin? la aceste intrebari vei gasi raspuns, urmarind tutorialul explicativ de mai jos. Daca nu ai deja o adresa bitcoin! tot mai jos gasesti un video tutorial explicatic. Nu pierde aceasta oportunitate de a castiga bani la fiecare ora.

Pentru a te inregistra clik: Freebitcoin

1. Video tutorial explicativ: Cum sa castigi satoshi (fractiuni de bitcoin), la fiecare 60 minute
2. Vido tutorial explicativ: Cum sa faci propia adresa de bitcoin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.