Castiga pana la 1300 euro pe luna

Centrul de Investigatii Sociologice si Marketing! Pentru participarea in cercetare, utilizatorii primesc recompensa, exprimata intr-o anumita suma de bani.Recompense-le variaza de la 0,5 € pana la 8 € pentru trecerea unui test.

Sondaje platite reprezinta sistemul de salarizare a utilizatorilor de internet care doresc sa participe la cercetarea de piata. Sarcina ta ca membrului al studiului este de a examina clipuri video publicitare si de a raspunde la intrebari care reflecta opinia ta despre aceste produse.

De la parerea ta depinde in mare masura dezvoltarea in continuare a produselor si serviciilor a celor mai mari companii din lume. In acest sens, compania-producator este interesata sa plateasca participantilor la sondajele lor de marketing.

concurs castiga un laptop

Castiga pana la 1300 euro pe luna

Se ofera spre vizionare clipuri video platite cu 1.50 euro fiecare, durata de vizionare este destul de scurta, la fiecare 24 ore se face o actualizare, si poti incepe sa raspunzi la noi sondaje. Minumul de plata este de 200 euro, si se poate castiga in doar cateva zile. Platile se fac prin PayPal si Payza.

Pentru inscriere la concurs Centru de investigatii

Poate testi interesat sa castigi mai multi bani din sondaje online, vezi AICI

Cu cat mai multi parteneri atragi, cu atat veniturile tale sporesc! Pentru fiecare partener afiliat primesti bonusuri. De asemenea, primesti si 10% din banii castigati de partenerii tai! Dupa înregistrarea partenerului tau, vei primi bonus in valoare de 2,5 €.

Concursuri
O data in luna, o serie de premii vor fi acordate pentru cei mai activi utilizatori.
Pentru a deveni un participant al concursului, ai nevoie in urmatoarea luna sa inviti la proiect cat mai multi dintre prieteni.