Ce este Dogecoin si cum se castiga

Ce este Dogecoin si cum se castigaCe este Dogecoin si cum se castiga? Dogecoin apare pe bursa digitala in 8 decembrie 2013. Aceasta moneda a fost destinata sa ajunga la o audienta mai larga decat Bitcoin. Creata si lansata de catre un programator american, Billi Markus, Dogecoin a inceput sa castige popularitate in randul utilizatorilor de internet si al comerciantilor de valută chiar in prima zi a vietii sale.

Astazi, Dogecoin este destul de renumit pentru a fi acceptat de multi comercianti online din intreaga lume. Cu Dogecoin poti plati cu usurinta servicii de comunicatii, sa cumperi un nou televizor sau alimente, sa rezervati o excursie oriunde in lume, sa cumperi noul album al trupei preferate si multe altele. Poti transfera orice suma dorita unui destinatar dorit. Este usor, convenabil, rapid si taxele sunt dfoarte scazute.

Ce este Dogecoin si cum se castiga

Poti primi gratuit Dogecoins pe site-uri speciale, numite Faucet. Acestea sunt concepute pentru a familiariza utilizatorii noi cu moneda. Dogecoin pot fi, de asemenea, castigati prin diferite exchange online si miniere online.

Dogecoin utilizeaza metode eficiente de criptare care garanteaza siguranta monedelor. Aceasta moneda bazata pe internet se potriveste nevoilor utilizatorilor sai si ofera o modalitate sigura de a efectua plati si de a transfera bani, pe un card sau intr-un cont bancar.

Unde poti castiga Dogecoin?

Sunt numeroase pagini web pe internet care iti ofera posibilitatea de a castiga Doge, dar numai cateva dintre ele sunt foarte serioase si fac plata la timp. Dintre toate se evidentiaza Freedogecoin

castiga doge la fiecare 60 minute

Poate esti interesat sa castigi si alte monede digitale, vezi TopFaucet

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.