Ce este Ripple si cum se castiga

Ce este Ripple si cum se castiga? Majoritatea dintre voi sunteti familiarizati cu Bitcoin (BTC), dar familia crypto este mult mai mare, si cu fiecare zi devine mai diversa. Cu siguranta ai auzit de Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Dash, si lista poate continua. O cryptomoneda ce provoaca un efect puternic pe piata valutei digitale este Ripple (XRP).

Pentru cei care nu stiu!

Ripple este un protocol de tranzactionare (RTXP – Ripple Transaction Protocol) folosit in majoritatea tranzactiilor globale. De moment nu se stie ce se intimpla in viitor cu cresterea valorii Ripple, Cert, este ca atat Ethereum cat si Ripple, vor folosi aceeasi strategie de atragere a fondurilor bancare. Ethereum de ceva vreme a atras atentia, si chiar mai mult simpatia, celor de la JP Morgan, in schimb Ripple, se pare ca a intrat in atentia majoritati bancilor internationale.

Interesant este faptul ca exista volatilitate crescuta, pentru toate crypro si in special a Bitcoin, iar acolo unde exista, aceasta este un teren fertil pentru investitori. Acum, pentru ca am pomenit de investitie, apare o posibila intrebare daca sa investesti sau nu in cryptomonede in general, si in special in Ripple? Raspunsul este afirmativ, orice investitie pe termen scurt, mediu sau lung aduce profit garantat.

Cum sa castigi Ripple gratis?

Va ofer posibilitatea de a castiga Ripple cu ajutorul CoinFaucet, o pagina simpla si foarte intuitiva, castigurile sunt primite o data la 60 de minute, si ajung pana la 500$. Nu-ti ramane decat sa-ti desczizi un cond direct de aici CoinFaucet, si in fiecare ora sa retragi castigul in Ripple, castigul fiind diferit de la ora la ora.

ce este ripple si cum se castiga

Ce este Ripple si cum se castiga

Pentru a intelege exact cum sa deschizi un cont, cum sa castigi sau cum sa retragi Ripple, te rog sa vizionezi un scurt tutorial explicativ: CoinFaucet – Castiga Ripple Gratis la fiecare 60 minute.

Nu ai un portofel sau o adresa Ripple, aici gasesti ce iti trebuie Wallet Crypto

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.