Cine este omul din spatele Bitcoin

Cine este omul din spatele Bitcoin, cea mai profitabila cryptomoneda a momentului, care are in cont Bitcoin de peste 7 miliarde de dolari. Anul 2012, a fost cel mai prolific an de care s-a bucurat cryptomoneda Bitcoin, valoarea acesteia crescând de la $600 USD, la un maxim record de peste 7.600 de dolari. Drept rezultat, unul dinre cei mai mari deţinători de Bitcoin are acum o avere de aproape 6 miliarde de dolari, potrivit Time.

Atat bitcoin cat si metalul pretios aurul sunt considerate doua modalitati sigure de pastrare a valorilor. In ultimii 5 ani insa, bitcoinul a avut o crestere fulminanta in ceea ce priveste, numarul utilizatorilor si valoarea sa. Aurul a dezamagit la toate aceste capitole.

10.000$ investiti in bitcoini 1n anul 2010 valorează peste 200 milioane de doalri!!!
Vrei sa castigi bitcoin fara sa investesti? vezi aici cum se poate aduna ceva moneda: Generatoare Bitcoin

In anul 2013, un specialist in Bitcoin, Sergio Lerner, a scris cateva postari pe blogul personal prin care explica de ce crede ca un cont care detinea 1.000.000 Bitcoin, apartinea misteriosului fondator al cryptomonedei, „Satoshi Nakamoto”.

Lerner a analizat traseul primilor Bitcoin creati sau „minati” si i-a gasit la o singura sursa de minare.
Acesta credea ca oricine altcineva in afara de Satoshi ar fi incercat cu sigurantasă sa vanda din Bitcoini petntru a face profit, din ceea ce s-a dovedit a fi o mare investitie de succes. Faptul ca niciun Bitcoin nu a fost mutat de atunci din acel cont sugereaza ca „respectivul miner” arata incredere deplina in Bitcoin, si este cu siguranta Satoshi Nakamoto.

Cine este omul din spatele Bitcoin

Deci, cine este Satoshi Nakamoto? Au fost mai multi oameni care au revendicat identitatea. In anul 2014, Newsweek a urmarit un barbat din California pe nume Dorian Satoshi Nakamoto, care a negat zvonurile ca el ar fi acel Satoshi Nakamoto.

Apoi in 2016, un australian pe nume Craig Wright a sustinut ca el a inventat cryptomoneda. Dar alti observatori au indicat inconsistente in dovezile pe care le-a adus Weight, si in alte elemente cunsocute despre povestea de fundal a lui „Satoshi”, facandu-i pe multi sa concluzioneze ca Wright nu este Satoshi.

Prin urmare, nu exista o informatie total valida si acceptata referitoare la adevarata identitate a lui Satoshi Nakamoto. Oare cineva sta pe o avere de 7 miliarde de dolari? Nu avem de moment un raspuns.

Caracteristicile bitcoinului

Din mai multe puncte de vedere, bitcoinul poate fi considerat ca aurul digital. Diferenta fata de aur, bitcoinul isi poate pastra si chiar creste valoarea pe termen lung. Moneda este deflationara datorita cantitatii lui limitate, la 21 milioane de monede. Daca s-ar descoperi un zacamant mare de aur, valoarea bitcoin pe termen mediu ar putea fi afectata.

Cum sa castigi bitcoin garantat si sigur din minare, clik CryptoMiningFarm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.