Cum iti faci un cont Payoneer gratuit

Cum iti faci un cont Payoneer gratuit
Cum iti faci un cont Payoneer gratuit? Aici gasesti toate informatiile necestare pentru a deschide un cont Payoneer, dupa inscriere, primesti gratis un card MasrerCard Payoneer. Nu este nevoie de un cont bancar, pentru a optine acest card. La fiecare 100$ acumulati in contul tau Payoneer, primesti din partea firmei 25$ bonus, asa de simplu. Payoneer, a fost lansat in anul 2005 si este cel mai cunoscut procesor de plata online. De peste 12 ani realizeaza plati catre persoanele inscrise si clientii abonati.

Accepta, si face plati in: dolari, euro, ruble, lire sterline, etc. Comisioanele de tranzactionare sunt mai mici su 71% decat concurenta, deci inca un motiv in plus sa ai un cont Payoneer.

Cum iti faci un cont Payoneer gratuit Atat de simplu!
– Transferi bani din contul tau Payoneer intr-un cont bancar personal din Roamnia, si in moneda locala, cu un simplu clik.
– Poti plati un alt client Payoneer – oriunde în lume – GRATUIT!
– Poti retrage fondurile la toate ATM-uri la nivel mondial, si poti faci cumparaturi on-line sau in magazine fizice.

Concluzie:
Dupa ce am folosit Payoneer pentru prima data, mi-am dat seama cat de simplu si usor este de a fi platit. Payoneer mi-a salvat o multime de timp, energie si taxe, daca as fi folosit alte metode de plata. Ma pot concentra acum pe munca mea, mai bine si fara grija banilor de maine.

Cum iti faci un cont Payoneer gratuit?
Nu ai un cont Payoner? deschide unul ACUM, si beneficiezi de toate facilitatile care le ofera aceasta firma.
Afla cum iti deschizi un cont Payoneer, urmareste tutorial explicativ: Deschide-ti un cont Payoneer

Nu uita! Dupa ce primesti 100$ in plati, vei primi o recompensă de $ 25 bonus. Si mai primesti inca 25$ pentru fiecare client adus de tine in sistem, cu o singura conditie! acesta sa detina 100$ in cont personal Payoneer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.