Cum sa castigi bani cu Clixsense

Cum sa castigi bani cu Clixsense
Cum sa castigi bani cu Clixsense in fiecare zi? Intr-adevar la inceput se castiga mai putin bani, dar exista un mic truc, ce iti permite sa castigi mai multi bani zilnic.

ClixSense a fost lansat in anul 2007, si de atunci, pana in zilele noastre, acest site plateste la timp. Pagina web este un program PTC (plata/click) si se poate castiga bani in mai multe feluri: click pe anunturi pentru a vizita diverse site-uri, completand oferte, jucand ClixGrid, facand cumparaturi, completarea de sindaje, etc.

In ce consta acest mic truc?
1. Important pentru a castiga bani cu ClixSense este: Sa faci update la contul Premium. Acest cont iti garanteaza castiguri de 4 ori mai mari. Oricine poate face bani cu Clixsense, nu este nimic greu, trebuie doar sa te implici cateva zeci de minute zilnic. Se poate ajunge la un catig de trei cifre lunar, cu un efort minim.
2. Cu siguranta, poti castiga mult mai multi bani cu ajutorul referralilor, dupa logare in contul tau, vei gasi o sectiune cu un link de afiliere, si bannere de promovare. Aceasta promovare o poti face pe retelele de socializare, bloguri sau forumuri, acolo unde iti permite sa adaugi link-ul de afiliat.

cum sa castigi bani cu clixsense

Cum sa castigi bani cu Clixsense?
Plata se face prin cateva procesoare de plata, cum ar fi: Skrill, Payza sau Payoneer.
Minimul de plata depinde de metoda aleasa si variaza de la 8$ pana la 20$ pentru membru STANDARD, si de la 6$, pentru membru PREMIUM. Platile se fac in fiecare zi de LUNI a saptamani.

Pentru ati deschide cont, clik pe CLIXSENSE, nu dureaza decat 2 minute!
P.S. Un video tutorial explicativ – Cum sa faci bani pe net cu Cixsense

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.