Cum sa faci bani pe YouTube

Cum sa faci bani pe YouTube? o intrebare care si-o pune tot mai multi bloggeri, care detine un canal pe cea mai buna platatorma de video clipuri, YouTube. Cei mai multi dintre ei incearca sau deja obtin un venit de pe urma parteneriatului cu YouTube. Variantele de castig din programe de afiliere pentru YouTube sunt multipe, insa doar cateva au un randamet bun. In cele din urma, de alegerea corecta a unui program depinde cat de profitabil va fi canalul tau de pe YouTube, si cati bani va genera acesta lunar pentru a compensa efortul depus.

Daca ai un canal unde prezinti diverse produse, poti plasa in descriere la video un link catre programul de afiliere pentru produsul respectiv. Un exemplu: programul de afiliere Profitshare, sau orice alt program de afiliere, ce va poate genera un profit de 30% din pretul de achizitie al produsului.

Daca creezi video clipuri sau incarci video deja existente dar etitate de tine, in cazul acesta ai nevoie de un bun program de afiliere pentru YouTube de incredere.

Cum trebuie sa arate sau ce este un progam de incredere?

Este un program de feedback-uri rapide, de calitate, cu cerinte clare si simple, un site (pagina web) usor in navigare, si desigur cel mai important, cu cele mai mari sume per vizualizari (CMP). De acesti factori depinde veniturile pe care le vei castiga de la YouTube.

In continuare iti prezint cel mai bun program de afiliere pentru YouTube, testat de mine de peste 2 ani si pana in prezent, ofera modalitati usoare de a obtine sigur bani pe YouTube.

Cum sa faci bani pe YouTube rapid si sigur

Parteneriat cu SCALELAB, cel mai bun program de afiliere pentru YouTube. Plateste 80% din venituri catre tine, si minimul de retragere este de 1$. Unul din avantajele programului de afiliere SCALELAB este posibilitatea de a retrage fondurile prin diferite procesoare de plata online. Cei de la SUPORTUL TEHNIC de pe site este foarte bun, nu doar ca raspunde rapit la toate intrebarile tale, dar te poate indruma cu optimizarea canalului, pentru a obtine venituri si mai mari. Tot pe site gasesti o mutime de informatii care te vor ajuta sa-ti monetizezi eficient canalul de YouTube.

Pentru inscriere clik SCALELAB

Vezi si alte programe de afiliere clik AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.