Cum sa-ti dechizi un cont Advcash

Cum sa-ti dechizi un cont Advcash
Cum sa-ti dechizi un cont Advcash? la aceasta intrebare gasesti raspuns in acest articol. Advcash este un portofel virtual pentru bitcoin, euro si dolari, cu ajutorul lui poti cumpara, vinde bitcoin, transfera bani direct pe un card personal sau intre diferite conturi online si chiar intr-un cont bancar din Romania.

Pentru a deschide un cont clik aici Advcash, dupa inregistrare va trebuii sa-ti verifici contul, daca vrei sa retragi banii castigati direct pe un card de debit sau cont bancar. Daca nu verifici contul, poti doar sa faci tranzactii intre diferite procesoare de plata online, gen: OkPay, Payeer, Pyoneer, etc.

Pentru verificare ai nevoie de doua documente: Cate o copie scanata dupa Cartea de Identitate si o factura de utilitati ( gaz, apa, electrica). Confirmarea verificarii se face in maximul 48 ore.

Cum sa-ti dechizi un cont Advcash?
In video tutorialul explicativ, ce il gasesti accesind urmatorul link Cum sa-ti deschizi un cont Advcash, vei afla cum se face inregistrarea pe pagina, cum verifici documentele, cum se face o retragere sau o depunere, si cum se obtine o adresa de bitcoin. Aceasta adresa fiindu-ti necesara, atunci cand lucrezi cu anumite pagini ce platesc in bitcoin, sau cand doresti sa transferi bitcoin dintr-un portofel in altul.

Pentru retragere de bani intre conturi interne Advcash si transfer bancar, nu exista comisioane, pentru retragere pe card exista un comision de pana la 3,5%, doar atunci, cand se face retragerea in alta moneda decat cea pe care o detii in contul personal Advcash. Alte informatii despre comisioane le gasesti pe site.

Deschide-ti un cont gratuit Advcash direct de AICI.

Daca esti in cautarea unui anume portofel bitcoin, vezi in continuare: OKPay, Coinbase sau Payeer

P.S. daca ai intrebari legate de Advcash, te rog sa lasi un comentariu, si eu iti voi raspunde cat mai curand posibil. Sau doresi sa faci o apreciere la adresa acestui articol este bine venita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.