Cum transfer bitcoin direct pe card

Cum transfer bitcoin direct pe card? o intrebare la care gasesti raspuns in acest articol. Tot mai multi romani lucreaza in general cu monede virtuale si in special cu bitcoin (BTC), majoritatea dintre ei doresc sa retraga bitcoin direct pe un card de debit sau prin transfer bancar.
– Dar se lovesc de multe problem, gen: folosirea unui portofel virtual cat mai bine securizat, comisioane mari de transfer, sau posibilitatea pierderi banii printr-un transfer nesigur.

Din aceste motive, va prezint cea mai sigura metoda de a face un transfer de bitcoin pe un cart, sau mai precis retragerea de bani reali de la orice ATM din lume, desi pe card ai cryptomondea in acest caz bitcoin.

Folositi cardul Cryptopay ca pe un card de plastic obisnuit

Cardul Cryptopay leaga Bitcoin de fondurile traditionale. Este perfect pentru oricine detine bitcoin, si poate fi folosit la cumparaturi in orice magazin de pretutindeni, sau retragerea in numerar din orice bancomat ce accepta cardul MasterCard! Adu-ti criptomoneda in viata de zi cu zi.

Cum transfer bitcoin direct pe card

Schimb valutar – economisesti fonduri

Tine in siguranta Bitcoins intr-un cont FLEX. Sistemul iti usureaza convertirea bitcoin in monedele fiat acceptate de Cryptopay. Utilizati acest lucru pentru a va asigura banii impotriva fluctuatiilor de pret a monedei bitcoin. Poti trimite bani catre oricine si plăti in moneda locala cu cardul Cryptopay din intreaga lume.
Deschide-ti un cont Cryptopay si obtine un card de debit!

Cum transfer bitcoin direct pe card

Spune la revedere la onorariile ascunse
Cryptopay percepem 0,0005 BTC cu fiecare tranzactie ca taxa de miner, de asemenea, percepem o taxă de 1% pentru conversia in sau de la BTC. Sistemul este transparent, asa se elimina situatia cand ati fost taxat dublu: de catre expeditor si bancile destinatare.
Urmareste un scurt video tutorial explicativ: Cum schimbi si transferi bitcoin pe card

Vezi cum se poate cumpara Bitcoin cu PayPal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.