Cumpara bitcoin cu PayPal

exchange rapid de bitcoin a paypal

Cumpara bitcoin cu PayPal!, esti in cautarea unei modalitati de a cumpara bitcoi direct din contul tau PayPal? ai ajuns exact unde trebuie, aici vei gasi o metoda simpla si foarte sigura de a cumpara bitcoin cu bani din PayPal,

Express exchange – Transferul de bani si schimbul in bitcoin se face aproape instant, totul depinde de suma in dolari sau euro, ce doresti sa o schimbi, mai precis cu cat suma este mai mare cu atat mai rapid este schimbul. Si comisionul perceput la schimb este foarte mic in comparatie cu restul paginilor Exchange din mediul online.

X-CRYPTO, ofera servicii de schimb clientilor prin cea mai sigura metoda. Se primesc depozite de criptomoneda de la vanzatori si cumparatori si apoi permite clientilor sa faca chimb de fonduri la cel mai bun preț. X-CRYPTO, este o platforma comerciala puternica si garanteaza ca toti cumparatorii si vanzatorii isi primesc fondurile la pretul convenit.

Pentru mai multe informatii clik AICI, sau direct pe imaginea de mai jos

Cumpara bitcoin cu PayPal

Cumpara bitcoin cu PayPal

– Poti face retragere in orice moment dacă exista fonduri suficiente in contul tau.
Poti alege daca doresti sa faci retragerea in Bitcoin sau contul Paypal.
Majoritatea platilor sunt procesate in aceeasi zi.

– Daca, din anumite motive, nu poti face schimburi (de exemplu, contul tau Paypal nu poate primi bani), poti obtine banii inapoi, printr-un simplu clik pe butonul retragere (Withdraw) din meniul fonduri(Funds) si clic pe metoda de plata Bitcoin, introduci suma de rambursat si clic pe butonul rragaere (Withdraw).

Iti ofer si alte metode de schimb dolari, euro in bitcoin sau viceversa: Exchange bitcoin