Cumpara criptomoneda cu Visa sau Mastercard

Cumpara criptomoneda cu Visa sau Mastercard, rapid si in siguranta. Astazi doresc sa-ti impatrasesc cateva instructiuni de a cumpara criptomonede (bitcoin, ethereum, ripple, dash, litecoin, etc) utilizand cardul de credit VISA sau MasterCard. Este destul de usor de facut. Haide sa incepem.

Pasul №1
Accesati pagina exchange Changelly

Pentru a achizitiona o criptomoneda utilizand cardul tau de credit, trebuie sa mergi la site-ul de schimb Changelly. In pagina principala a site-ului, faci clic pe butonul „Buy Bitcoin with credit card”, dupa care vei fi redirectionat catre o alta pagina.

cumpara monede digitale cu viza sau master card

Pasul №2
Selecteaza moneda si introduce suma

După ce ai ajuns la pagina de cumprare a unei valute, poti alege moneda USD \ EUR si suma de criptomoneda pe care doresti sa o cumperi. Introducand suma in partea stanga, vei vedea cantitatea de Bitcoin pe care o vei primi in partea dreapta (vezi urmatoarea imagine). Apoi, pe linia inferioara, trebuie sa introduci adresa portofelului la care doresti sa primesti respectiva criptomoneda. Dupa introducerea tuturor datelor, faci clic pe butonul „Continue” .

sectiunea de schimb

Cumpara criptomoneda cu Visa sau Mastercard

Pasul №3
Plata

Dupa ce faci clic pe buton, vei fi redirectionat catre pagina in care trebuie sa introduci informatiile personale si de facturare. Dupa ce ai completat toate campurile, faci clic pe butonul „Continue”

changelly forma de schimb

Pasul №4
Verificarea e-mail si telefon

Urmatorul pas este sa va verificati adresa de e-mail si numarul de telefon pe care l-ai introdus mai devreme. Acceseaza e-mailul tau si dai clic pe linkul de activare din e-mail. Apoi, introduci codul din 4 cifre care v-a venit in sms si dati clic pe „Verify.”. Dupa verificarea email si a numarului de telefon, faci clic pe „Continue”.

changelly verificare telefon

Pasul №5
Introduce detaliile cardului

Apoi, introduce detaliile cardului si completati toate campurile disponibile.

adaugare date de card bancar

Pasul №6
Verifica-ti identitatea

In pagina urmatoare, trebuie sa-ti confirmi identitatea incarcand o fotografie cu ID-ul tau. Incarca o fotografie, completeaza toate campurile de informatii si clic pe „Upload documents”.

incarcare documente

Pasul №7
Primirea criptomonedei

Dupa ce ai verificat documentele, sistemul va finaliza automat tranzactia, iar moneda digitala va fi trimisa catre valetul tau. Tranzactia poate dura ceva timp, deci este posibil ca soldul tau să nu fie realimentat imediat.

Felicitari! Ai cumparat criptmoneda. Acum trebuie sa economisiti si sa va mariti investitiile.