Cumpara sau vinde bitcoin online

Cumpara sau vinde bitcoin online! Aici gasesti cea mai buna plataforma roamneasca unde poti cumpara sau vinde online bitcoin cu un zero comision de tranzactionare. BTCXchange este deschisa 24 ore din 24, si iti ofera 3 posibilitati de a cumpara sau vinde bitcoin. Acestea sunt: prin Ordin Instant, Ordin Limita si Ordin STOP

Ordin Instant!
Cumparare – Cumpara bitcoini la cel mai bun pret disponibil. Aceasta comanda se va executa instant.

Vinzare – Vinde bitcoini la cel mai bun pret disponibil. Aceasta comanda se va executa instant.

Ordin Limita!
Cumparare – Comanda de tip Limita va permite sa cumparati bitcoini la un pret prestabilit. Comanda se va adauga in lista comenzilor si se va executa atunci cand se gaseste cineva care doreste sa vanda la pretul stabilit. Acest tip de comanda nu este garantat ca se va executa.

Vanzare – Comanda de tip Limita va permite sa vindeti bitcoini la un pret prestabilit. Comanda se va adauga in lista comenzilor si se va executa atunci cand se gaseste cineva care doreste sa cumpere la pretul stabilit. Acest tip de comanda nu este garantat ca se va executa.

Ordin Stop!

Comanda de tip Stop Buy se executa atunci cand pretul bitcoin trece de un nivel stabilit.
„Comanda de tip Stop iti permite sa profiti sau sa te protejezi de la volatilitatea pretului Bitcoin. O comanda de tip „Stop” este activata in momentul cand pretul Bitcoin ajunge la nivelul setat in comanda. Cand pretul ajunge la acest nivel comanda de tip Stop automat se transforma in comanda Instanta. Sa zicem ca aveti 1 bitcoin pe care doriti sa il pastrati si pretul curent pe piata este de 1,000 RON. Insa va faceti griji ca pretul sa nu scada brusc si sa pierdeti valoarea. Pentru a va proteja de acest scenariu plasati o comanda de tip Stop Sell la pretul de 800 RON. Aceasta inseamna ca in momentul in care pretul Bitcoin trece pragul de 800 RON comanda voastra automat se va transforma in comanda Instanta si bitcoin-ul vostru se va vinde imediat la pretul de piata. Astfel puteti fi linistit ca in cazul unei caderi bruste a pretului va protejati expunerea.

Cumpara sau vinde bitcoin online

O situatie alternativa ar fi una in care urmariti pretul bitcoinul-ui si nu doriti la moment sa cumparati, insa in cazul unei crestere bruste a pretului (de exemplu in urma unei noutati importante) vreti sa va folositi de oportunitate si sa cumparati. Pentru a efectua acest lucru creati o comanda de tip Stop Buy. Sa zicem ca pretul de piata curent este de 1,000 RON si in caz ca pretul trece pragul de 1,200 RON doriti sa cumparati 2 bitcoini. In acest caz veti plasa o comanda de tip Stop Buy cu suma de 2,400 RON la pretul de 1,200 RON. In moment ce pretul ajunge la 1,200 RON comanda voastra se va transforma automat intr-o comanda de tip „Instant” si se va executa la pretul disponibil la momentul transformarii.

Cumpara sau vinde bitcoin online!

* Tinem sa mentionam ca atunci cand o comanda de tip Stop este activata, comanda este transformata intr-o comanda de tip „Instant” care se executa la pretul disponibil de cerere/oferta, acest fapt inseamna ca nu putem garanta executia comenzii la pretul exact stabilit in comanda de tip Stop, pretul in comanda de tip Stop este nivelul pragului la care comanda se va transforma in comanda „Instant”

** Mecanizmul nostru de potrivire a comenzilor lucreaza dupa o regula stricta de „primul venit, primul servit” ce inseamna ca in cazul cand sunt doua comenzi de tip Stop la acelasi pret, comanda mai veche se executa prima.

*** Comenzile de tip Stop nu apar in registrul comenzilor si sunt vizibile doar utilizatorului care le-a plasat.”

Cumpara sau vinde bitcoin online!
Vrei sa cumperi sau sa vinzi rapid bitcoin? nimic mai simplu clik BTCXchange
Transfera bani dintr-un protofel in altul cu Payza sau Paypal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.