Cumpara Vinde Schimba Bitcoin

Cumpara Vinde Schimba Bitcoin, in cel mai sigur mod si cu cele mai mici comisioane din mediul online. Va prezint cel mai bun Exchange din Romania, unde poti sa cumperi bitcoin folosind contul bancar, sau poti vinde si/sau schimba in RON, si imediat realizand un transfer de bani, direct in contul tau bancar.

Cumpara. Vinde. Schimba. Devino mai bogat cu fiecare zi. BTCXCHANGE №1 Bitcoin exchange international

Cum functioneaza BTCXCHANGE?

Este o plataforma unde se intersecteaza cererea cu oferta. Cu alte cuvinte BtcXchange intermediaza schimbul de bitcoini intre utilizatori intr-un mod simplu si sigur. Ai garantia ca cumparatorul isi va primi bitcoinii iar vanzatorul valuta fiat!

BtcXchange vinde bitcoin?

Nu vinde sau cumpara bitcoini pe cont propriu. Utilizatorii casei de schimb vor cumpara intotdeauna bitcoin de la o terta persoana care doreste sa-i vanda. BtcXchange se obliga sa ofere un teren sigur si simplu in care tranzactiile sa se deruleze in cele mai optime si sigure conditii. BtcXchange garanteaza, practic, faptul ca vanzatorii isi vor primi banii clasici pentru valuta lor digitala, iar cumparatorii vor avea in contul lor bitcoin in urma tranzactiei care a fost efectuata.

Cum se face o tranzactionare de bitcoin?

Tranzactionarea acestei valute este foarte simpla si se face foarte de repede. Tot ceea ce trebuie sa facii este sa-ti deschizi un cont gratuit pe BTCxChange.

Cum se face o tranzactie?

Dupa ce ai alimentat cu succes contul tau, este momentul sa incepeti sa tranzactionati selectand butonul (Vanzare/Cumparare) din meniul principal. Pe acesta pagina stabilesti pretul pe care doresti sa-l platesti pe fiecare bitcoini tranzactionat. Sau vezi cum se face o tranzactie urmatind video tutorialul explicativ de aici: Cumpara.Vinde.Schimba BTC in Romania

Cumpara Vinde Schimba Bitcoin

Esti gata sa faci profit?

Clik, pentru ati deschide un cont acum: BTCXCHAINGE
Cumpara bitcoin cu PayPal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.