DAICO evolutia ICO in 2018

DAICO evolutia ICO in 2018 si tot ce trebuie sa stii! DAICO este o propunere a lui Vitalik Buterin (cunoscut ca si Co-fondator si programator al Ethereum), expusa in forumuri pentru imbunatatirea ICO in ianuarie 2018. Obiectivul este de a imbunatati ICO pe piata, incurajand investitorii sa participe pentru ca asigura o mai mare securitate, si in acest fel, marind increderea acestora.

Ce este DAICO?

Practic, acesta este un contract inteligent care leaga investitorii si dezvoltatorii, prin aceeasi metoda ICO, dar cu trei diferente pentru a-si asigura obiectivul:

– Prima diferenta fata de alte metode, odata ce vanzarea este terminata, pot fi comercializate doar jetoanele, adica nu exista contributii suplimentare.
– A doua diferenta este aplicarea unei variatii de token, in care investitorii vor putea determina cat de mult din fondul colectat de ICO, poate sa retraga dzvoltaotrii, fiind programat prin contract; Initial incepe la 0, dar contribuabilii trebuie sa voteze pentru a determina aceasta variabila la inceput si apoi ei pot sa o modifice.
– Acesta din urma consta intr-un sistem de rambursare a contribuabililor, daca acestea hotarasc asa ceva.

De unde vine aceasta idee?

castiga bitcoin,ethereum,dolari Aceste caracteristici suplimentare provin dintr-o idee dezvoltata anterior in Ethereum, fiind DAO, tradus in romana, Organizatii Independente Descentralizate, care sunt companii digitale legate de bloc si sunt caracterizate prin transparenta. Din aceste organizatii au fost invatate trei lucruri esentiale pentru DAICO:

1. Increderea deplina nu este depusa in echipa de dezvoltatori, acum contribuabilii pot vota asupra modului in care vor fi utilizate fondurile.
2. Fondurile sunt destinate utilizării pe termen lung, nu imediat.
3. Posibilitatea de returnare a fondurilor, in cazul in care contribuabilii isi pierd increderea in echipa de dezvoltaotri sau considera ca nu si-au indeplinit obiectivul.

„Se poate observa diferentele fata de alte monede ICO, in cazul lor nu exista o obligatie reala de rambursare in cazul in care obiectivele nu sunt indeplinite si dezvoltatorii pot folosi fondurile cum doresc.”

Beneficiile DAICO

Reduce probabilitatea de inselatorie, gratie securitatii contractului ca atare. Aceasta incurajeaza relatia dintre investitori si dezvoltatori, si încurajarea dezvoltarii proiectului de catre ambele parti. Datorita variabilei „Touch of Touch”, aceasta permite atenuarea efectelor cauzate in cazul in care se ajunge la un vot sau o decizie proasta.

Provocari de luat in considerare

Educatia investitorilor, deoarece trebuie sa inteleaga comportamentul pietei, permitandu-le sa nu fie influentati prin cresterea sau scaderea preturilor. Acest lucru trebuie garantat pentru votarea eficienta, altfel proiectul ar putea cadea.

Cine va implementa acest proiect DAICO

Primul caz cunoscut in lume care va aplica această idee va fi Abyss, o platforma pentru vanzarea de jocuri online asemanatoare cu Steam, care urmareste sa incurajeze dezvoltarea jocurilor video, dezvoltarea platformei si recompensarea jucatorilor care doresc sa investeasca, folosind criptomoneda Abyss.

Acestia vor folosi caracteristicile DAICO in cazul in care se pot efectua rambursari in sistemul de votare. Dar au doua calitati distincte: jetoanele dezvoltatorilor nu influenteaza voturile si se vor efectua sondaje catre contribuabili pentru a le cunoaste opinia despre dezvoltarea proiectului.

Alte informatii utile despre monedele digitale ICO

DAICO evolutia ICO in 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.