Deschide cont okpay pentru bitcoin

Deschide cont okpay pentru bitcoin
Deschide cont okpay pentru bitcoin, simplu si rapid. Daca lucrezi cu moneda digitala bitcoin, ai nevoie si de un protofel virtual unde sa-ti aduni banii. Pe internet, exista multe paginii online, ce iti ofera posibilitatea de a deschide un cont bitcoin. Azi va prezint OkPay, un portofel virtual diferit de restul paginilor specializate in acest domeniu. O particularitate a acestui site este aceia ca, poti transforma bitcoin in bani reali, mai precis in euro si dolari.

OkPay, mai iti permite sa cumperi si sa vinzi bitcoin, sa tranferi banii tai intr-un cont bancat sau sa-ti achizitionezi un card de debit OKPay, cu ajutorul lui poti sa platesti in magazine sau pur si simplu sa retragi bani din orice ATM. Comisioanele la retragere fiind destul de mici, in comparatie cu alte portofele.

Sign up for OKPAY and start accepting payments instantly.

Cine este OKPay?
OKPAY este o companie in crestere rapida. Fondatorii ei au lucrat la acest proiect din 2007. Proprietarii companiei sunt oameni de afaceri cu experienta practica si vasta in domeniul comertului electronic, dezvoltare de software financiar, marketing de produs si de vanzari prin intermediul internetului.

Garantie OKPay
OKPAY detine rezerve de valuta forte in sistem sau. Compania detine conturi bancare offshore, care stocheaza valuta ce corespunde sumei totale a fondurilor clientilor OKPAY.

Deschide cont okpay pentru bitcoin, euro si dolari clik AICI
Video tutoarial OKPay: cum iti deschizi un cont simplu si rapid, sau Schimba bitcoin in euro sau dolari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.