Dinti albi de poveste

In basme toate fetele: printese, zane, fete frumoase de la tara si regine aveau dintii albi. Albi ca zapada, albi ca suma laptelui, albi ca faina, dar niciodata albi ca zaharul!

Indiferent ce mancau, fie ca isi infigeau dintii albi ca laptele in mure coapte sau dude, se colorau buzele, dar dintii lor perfecti, niciodata!

Dintii albi de poveste exista si in zilele noastre, dar sunt multe diferente. Accesul la ei il au toate persoanele care solicita albirea dintilor la clinica stomatologica Megasmile.ro.

Personalul acesta empatic al clincii s-a gandit ca nu este drept ca doar vedetele si fetele din basme sa aiba dintii perfecti, in timp ce noi, femeile moderne, care bem ceai, vin si cafea si mancam ciocolata sa ramanem cu dintii usor ingalbeniti sau maronii din cauza unor pofte nevinovate care si-asa ne aduc niste kilograme in plus.

Oricine isi permite o albire dentara cu laser, care ia putin timp si nu costa o avere. Dupa doua vizite la stomatolog, plecam acasa cu nuanta dorita. Ce nu este ca in basme? Ideea ca dintii raman nepatati, orice am manca sau am bea cu ei.

24 de ore dupa albire este total interzis consumul alimentelor sau bauturilor care pateaza dintii. In prezent exista mai multe tipuri de albire dentara, unele dureaza mai mult, altele se fac mai repede. Stomatologii de la Megasmile.ro ne vor indruma corect, cum fac de fiecare data.

Dintii nu se albesc o data pentru totdeauna fiindca petele recidiveaza. Important este ca procedeul de indepartare a petelor nu strica dantura, daca se efectueaza sub atenta supraveghere a medicului de specialitate, la cabinet si nu acasa testand diferite produse, cum fac unii.

Un alt procedeu de albire, mai costisitor si care presupune si o pregatire prelabila a dintilor, este fatetarea. Tehnica vine cu corectarea cromaticii, dar si a formei dintilor.

Fatetele atent slefuite si stralucitoare se monteaza peste dintii pregatiti cu atentie pentru ele.

In prezent, orice pacient exigent cu aspectul sau poate avea dinti de poveste: perfect aliniati, drepti ca niste soldati la raport, alb-stralucitori si sanatosi.

Adio carii, tartrum, dinti innegriti sau ingalbeniti si dinti lipsa! Pentru fiecare pacient se gaseste o solutie ca zambetul sau sa fie irezistibil.

Chiar si cei care nu mai au un dinte in gura isi pot pune proteze mobile sau proteze fixe pe cateva implanturi. Este o veste uimitoare ca, batranii care vor, scapa de proteza. Reformulez, fiindca mi-am adus aminte ca nu numai batranii au nevoie de proteza! Am vazut persoane de 30, 40 sau de 50 de ani nevoite sa isi puna proteze fiindca au intarziat nepermis de mult.

In cazul lipsurilor sporadice, cand pacientul se afla intre doua dileme: sa stea fara cei doi-trei dinti lipsa, sa nu-i afecteze si pe vecinii sanatosi ai lor sau sa faca o punte sau o coroana dentara, care afecteaza vecinatatile, raspunsul este: implant dentar. Implantul imita perfect dintele natural prin cele doua component ale sale care suplinesc partile principale ale unui dinte: surubul din titan inlocuieste radacina, iar coroana ceramica partea superioara a dintelui.