Exchange Universal Currency

Exchange Universal Currency (UNIT), esti in cautarea unui exchange bun, si unde poti cumpara, schimba sau vinde cryptomoneda Universal Currency? Ai ajuns la locul potrivit, foloseste Exchange Cryptopia rapid, economic si la cea mai buna rata de schimb! Nu mai cauta pe internet tot felul de site exchange care iti vor opri comisioane de peste 10% la un schimb, si va dura cateva zile transferul monedei intr-un portofel virtual, mai mult, cu incertitudinea de a pierde banii in orice moment, datorita freventelor probleme tehnice.

Ce este Universal Currency (UNIT)

Universal Currency (UNIT) este o cryptomoneda ce poate fi cumparat cu bani reali (dolari, euro) sau bitcoin, ethereum, dash si alte monede alcoins. Cu ajutorul acestei monede poti face trading sau cumpara contracte de minerie in cloud pe diverse plataforme specializate in mining. La acet moment 1 UNIT se cumpara cu 1.10$, poti urmari in direct evolutia pretului de aici: Universal Currency (UNIT)

Exchange Universal Currency

Garantia de a cumpara UNIT la cel mai bun pret pe bursa de cryptomonede, o gaseti numai aici pe Cryptopia deschide-ti un cont rapid si in siguranta, imediat dupa logare, poti sa sa faci un depozit in bitcoin sau alte crypto. O data ce depozitul a fost alimentat, poti sa cumperi UNIT folosind sectiunea de „Exchange – Markets”.

Universal Currency

Dupa ce ai deja moneda UNIT in balanta contului tau, poti sa faci transferul pe site-ul de minerie unde doresti sa castigi bani din minarea in cloud. ATENTIE! nu toate plataformele de mining accepta UNIT! Un lucru inbucurator este ca una dintre cele mai puternice site de mining in cloud si anume CryptoMiningFarm accepta aceasta moneda, se poate achizitiona putere de minare pentru perioade de 15 ani sau pe viata. Contractele de 3 luni, 1 an sau 3 ani se pot achizitiona numai cu plata in bitcoin.

Cum sa trensferi UNIT din contul Cryptopia?

transfer de universal currencyCauta in partea dreapta sus din contl tau sectiunea „Balances si clik Withdraw” selecteaza moneda UNIT, aici adauga: suma care preferi sa o transferi, adresa de UNIT a pagina Cryptominingfarm si clik butonul „NEXT”, in doar cateva minute sosesc monedele in pagina de minare si automat sunt transformate in putere de minare GH/S. In funcite de valoarea investita, castigul zilnic in bitcoin va fi mai mare sau mai mic.

Vrei sa castigi bitcoin din minare cu un PC sau browser? vezi aici cum se face: Minare cu PC sau browser

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.