Guvernul din Louisiana da aprobare pentru tranzactii Bitcoin

Guvernul din Louisiana da aprobare pentru tranzactii Bitcoin! Bitcoin a castigat tot mai multi adepti în ultimele luni, în crestere de peste 60.000 de dolari. Guvernul statului Louisiana a lansat recent o rezolutie care subliniaza unele dintre realizarile Bitcoin (BTC).

„Prin urmare, S-A REZOLVAT faptul ca Camera Reprezentantilor Legislativului din Louisiana îl lauda pe Satoshi Nakamoto pentru contributia sa la securitatea economica”, a declarat Rezolutia 33 a Camerei Reprezentantului Wright. Potrivit unui articol din The Hill, documentul a fost semnat ieri.

Recunoasterea catre creatorul anonim al Bitcoin, Satoshi Nakamoto, a venit dupa ce documentul a laudat BTC pentru succesul sau în ceea ce priveste adoptia si capitalizarea pitei.

Primele cuvinte ale rezoluției spun:
„Laudand Bitcoin pentru succesul sau în devenirea primului activ descentralizat de trilioane de dolari si încurajand guvernele de stat si locale sa ia în considerare modaliati prin care le pot ajuta sa beneficieze de utilizarea sporita a acestei noi tehnologii.”

În ultimul an, mai multe companii au pariat pe Bitcoin ca activ, generand o atentie din ce in ce mai larga.

Cumpara bitcoin cu cardul de RON: BINANCE
Pastreaza in siguranta cripto: Wallet cripromonede