In curand 2 bifurcatii bitcoin

In curand 2 bifurcatii bitcoin! planificate in viitorul apropiat – „Bitcoin Gold” si „Bitcoin Segwit 2x”. Asa cum sa procedat si in trecut cu bifurcatia „Bitcoin Cash”, FreeBitcoin va sustine retragerile tuturor monedelor din bifurcatii, atata timp cat acestea sunt viabile – adica, au suport pentru portofel, un blockchain de lucru si politici simple de rascumparare.

Ce site si wallets s-au alaturat acestui (HARD FORK)?
De moment sustine acesta bifurcatie urmatoarele site wallets exchanger:
Hitbtc, Yobit si generatorul de satoshi FreeBitcoin.

FreeBitcoin, va distribui Bitcoin Gold in contul tau (bineinteles daca ai un cont deschis, daca nu ai! poti sa-ti deschizi unul gratis clik FREEBITCOIN) la scurt timp dupa ce sa realizat bifurcatia. Poti urmari progresul acesteia la adresa https://bitcoingold.org/blog/

In curand 2 bifurcatii bitcoin

Se pare ca a 2-a bifurcatie Bitcoin Segwit 2x a fost suspendata, deci nu va avea nici un impact. Daca este revigorata la un moment dat în viitor, se va distribui aceste monede si in contul tau.

Cand va avea loc bifurcatia Bitcoin Gold?

In data de :12 noiembrie 2017 – 19:00 (19:00 UTC)

In acest moment, se flanseaza descarcarea clientului de nod Bitcoin Gold pe site-ul mai sus mentionat. Blocul Bitcoin Gol (BTG) va fi oficial, cu blocuri exploatate in mod deschis de catre utilizatori si mining din intreaga lume.

Portofelele (wallets) si exchange vor putea procesa depozitele, retragerile si tranzactiile (imediat ce sunt gata). Aceasta este finalul de luni de munca grea, care au dus la multe schimbari si imbunatatiri!

S-au transmis multumiri pentru comunitatea din intreaga lume care a contribuit cu putere de hash la testari, pe langa testarea cu propiul echipamentde minier, acestea permitand schimbari majore in algoritmul de mining: printre ei se afla dezvoltatori de portofel (wallets) si toti ceilalti operatori de servicii ce au dorit sa implementeze si sa testeze sprijinul acordat BTG (Bitcoin Gold), astfel incat comunitatea Bitcoin Gold sa poata avea o suita de servicii la momentul lansării.

Rezultatele sunt dovada vie ca o bifurcatie prietenoasa poate duce la o crestere sanatoasa si organica a unei noi comunitati de criptomonede virtuale.

Alte informatii despre bitcoin gasesti AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.