Informatii despre bitcoin

Informatii despre bitcoin! Satoshi Nakamoto: Miliardarul suficient de puternic pentru a termina cu moneda actuala, fie ca vorbim de dolar, euro, etc.

Daca stiti ceva despre criptomoneda digitala bitcoin, atunci ati fi auzit numele Satoshi Nakamoto soptit cu frecventa si curiozitate. La urma urmei, el sau ei sunt creatorii primei si celei mai scumpe criptomonede – Bitcoin.

Incepand cu anul 2008, cand a fost creat atat pseudonimul, cat si cea mai cunoscuta moneda virtuala mondiala, nimeni nu a reusit sa identifice identitatea lui Nakamoto, sa nu mai vorbim despre locatia creatorului.

Dupa ce a detaliat planul de a avea un sistem electronic de numerar de tip peer-to-peer pe hartia alba a lui Nakamoto, creatorul Bitcoin a continuat sa se conecteze cu profesionistii din domeniul tehnologiei pentru a-si perfectiona software-ul initial si a face moneda de astazi.

La trei ani dupa ce sa nascut Bitcoin

, Nakamoto a renuntat la afacere, dar nu inainte de a acumula aproximativ un milion de Bitcoin. Aceasta echivaleaza cu aproximativ 6 miliarde USD. Aceasta este 5% din intreaga cantitate de moneda de pe piata, care este limitata la 21 milioane de monezi bitcoin. Acest procentaj aparent mic nu para prea mult, dar repercusiunile vanzării sale ar putea insemna sfarsitul valutei.

Cu toate acestea, incertitudinea de a nu sti daca Nakamoto detine sau nu aceasta cantitate de bitcoin, este ceva pe care comunitatea celor care folosesc criptomoneda doar speculeaza, si nu numai din cauza implicatiilor financiare ale fiecarei optiuni. Cunoastinte si abilitati lui Nakamoto, ar putea duce la o integrare mai rapida a criptomonedei in lume.

Informatii despre bitcoin


Nu stim cine este Nakamoto aceasta fiind o alta problema. Mondea bitcoin nu are lider. Chiar daca comunitatea Bitcoin si comunitatea criptomonedei digitale utilizeaza o metoda democratica de consens pentru a ajunge la orice decizie, acest proces este unul foarte lung.

In plus, fara un lider, moneda risca sa devina stagnanta intr-o industrie in continua schimbare si dinamica.

Acum, noi continuam sa adunam cat mai multa moneda bitcoin, de ce o sa ma intrebati? simplu, in momentul acesta cand scriu articolul 1BTC (bitcoin) se vinde cu peste 6100$, asa ca, peste un an sau doi poate valora 12000$, sau chiar mai mult.

Castiga bitcoin gratis cu FreeBitcoin
Generatoare de bitcoin gratis, vezi Generatoare bitcoin

Mineaza XMR sau Monero


Loading…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.